O pizza nonconformista - pizza al tonno

Joi, 20.05.2010

Cuprins

Daca iti place pizza dar te-ai saturat de cea clasica cu sunca si ciuperci, ar trebui sa incerci o pizza al tonno. Combinatia dintre pizza si peste este extraordinar de reusita si iti va placea la nebunie!

Vezi si
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Joi, 20.05.2010

Pizza al tonno - o combinatie reusita

Ingrediente necesare pentru pizza al tonno:
- 4 blaturi de pizza (cumparate sau preparate in casa)
- 2 conserve de ton
- 2 cepe
- 20 de masline negre
- oregano

Pentru sos:
- 4 rosii coapte
- 2 linguri ulei de masline
- busuioc

Cum prepari pizza al tonno?

Pasul 1:
Pentru inceput, trebuie sa prepari sosul de rosii. Cureti rosiile de coaja si le toci marunt (ideal este sa le pasezi.) Peste ele pui uleiul de masline si busuiocul si amesteci.

Pasul 2:
Cu acest sos ungi blaturile de pizza. Conservele de ton le desfaci si le scurgi de sos (eu le prefer pe cele cu apa pentru ca astfel pestele isi va pastra gustul natural).

Pasul 3:
Ceapa o tai rondele si o amesteci cu tonul, apoi intinzi acest amestec, uniform, pe cele patru blaturi.

Pasul 4:

Pe fiecare pizza adaugi masline si presari oregano. Acum poti pune pizza la cuptor si o lasi pana se rumeneste (eu le las cam 10-15 minute).

Pizza al tonno este o pizza nonconformista care sparge barierele ingredientelor traditionale. Indrazneste acum sa prepari aceasta pizza al tonno si vei avea parte de un gust unic!

Articolul urmator »
7 rețete cu varză de Bruxelles pe care să le încerci
Raluca Margean | Duminică, 17.11.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?

Ne găsești pe