Salata de legume in stil mediteranean

Luni, 01.07.2013

Cuprins

In timpul verii, cand termometrul indica temperaturi foarte mari, ai nevoie de feluri de mancare usoare. Spune adio mancarurilor gatite, cu un continut ridicat de grasimi, si invata cum sa prepari rapid o salata de legume delicioasa. Urmatoarea reteta este o imbinare armonioasa de culori, arome si texturi, care te va racori si iti va oferi o senzatie de satietate indelungata.

Timp de pregatire: 10 minute
Portii: 8

Vezi si
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Luni, 01.07.2013
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Luni, 01.07.2013

Ingrediente necesare

- 500 g de salata verde
- 200 g de spanac
- o ceapa mica rosie
- 170 g de masline, fara samburi
- ¼ cana de dressing italian
- 170 g de inimi de anghinare marinate, cu tot cu zeama
- ¼ cana de branza feta
- condimente

Cum sa prepari salata de legume

1. Amesteca intr-un bol larg salata verde, spanacul, ceapa si maslinele taiate. Baga recipientul la frigider.

2. Toarna dressing-ul si adauga inimile de anghinare (in zeama proprie), plus branza feta maruntita, chiar inainte de servirea salatei de legume.

Informatii nutritionale pentru o portie: 100 calorii, 8 g grasimi totale (1 g grasimi saturate), 15 mg colesterol, 500 mg sodiu, 9 g carbohidrati totali (4 g fibre alimentare), 5 g proteine.

Poti inlocui branza cu tofu bio cu verdeturi. Testeaza acum aceasta reteta de salata de legume propusa de noi!

 

Articolul urmator »
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024

Ne găsești pe