Salata de legume in stil mediteranean
Cuprins
In timpul verii, cand termometrul indica temperaturi foarte mari, ai nevoie de feluri de mancare usoare. Spune adio mancarurilor gatite, cu un continut ridicat de grasimi, si invata cum sa prepari rapid o salata de legume delicioasa. Urmatoarea reteta este o imbinare armonioasa de culori, arome si texturi, care te va racori si iti va oferi o senzatie de satietate indelungata.
Timp de pregatire: 10 minute
Portii: 8
Ingrediente necesare
- 500 g de salata verde
- 200 g de spanac
- o ceapa mica rosie
- 170 g de masline, fara samburi
- ¼ cana de dressing italian
- 170 g de inimi de anghinare marinate, cu tot cu zeama
- ¼ cana de branza feta
- condimente
Cum sa prepari salata de legume
1. Amesteca intr-un bol larg salata verde, spanacul, ceapa si maslinele taiate. Baga recipientul la frigider.
2. Toarna dressing-ul si adauga inimile de anghinare (in zeama proprie), plus branza feta maruntita, chiar inainte de servirea salatei de legume.
Informatii nutritionale pentru o portie: 100 calorii, 8 g grasimi totale (1 g grasimi saturate), 15 mg colesterol, 500 mg sodiu, 9 g carbohidrati totali (4 g fibre alimentare), 5 g proteine.
Poti inlocui branza cu tofu bio cu verdeturi. Testeaza acum aceasta reteta de salata de legume propusa de noi!