Iata cum se prepara o salata ungureasca!

Luni, 24.05.2010

Cuprins

Salata ungureasca? Cand ma gandesc la aceasta salata, imi vine in minte o explozie de culori si un gust irezistibil de bun. Iata cum se prepara!

Vezi si
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Luni, 24.05.2010

Salata ungureasca

Ingrediente:
- 40 g ulei
- 50 g ceapa murata
- 1 cap salata verde
- 2 oua fierte tari
- 200 g sunca
- 2 linguri mustar
- 4 castraveti murati
- 2 ardei rosii
- un praf de sare
- putin otet
- 2 cepe taiate rondele

Cum prepari aceasta salata ungureasca?

1. Tai marunt sunca, ardeiul rosu si castravetii, salata verde in fasii si ouale in sferturi.

2. Prepari sosul pentru salata, din mustar peste care vei adauga sare, ulei si otet.

3. Amesteci ingredientele toate si adaugi pe deasupra sosul de mustar.

Astfel, ai obtinut o delicatesa si anume salata ungureasca.

Articolul urmator »
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Cum este inima ta?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Duminică, 06.10.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe