Rasfata-ti preparatele cu un savuros sos de tarhon
Cuprins
Fie ca pregatesti o friptura de vita la tava, fie ca prepari dressingul pentru un file de peste, sosul de tarhon este ideal. Aroma inconfundabila a plantei-condiment si finetea cremei de smantana o sa transforme preparatele tale intr-un regal culinar. Incearca si tu sos de tarhon!
Sos de tarhon
Ingredinete:
O ceapa rosie, mica
O cana de smanatana
3 cubulete de unt
o legatura de tarhon, maruntit
sare
piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie pune la incins untul si arunca in valtoarea lui cremoasa solzisorii de ceapa rosie. Caleste bine pana cand devin aurii, dupa care adauga smantana si tarhonul tocat.
Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Sosul tarhon este gata, numai bun de pus langa preparatele delicioase din meniu. Ai sa incerci acest sos de tarhon?