Rasfata-ti preparatele cu un savuros sos de tarhon

Luni, 17.05.2010

Cuprins

Fie ca pregatesti o friptura de vita la tava, fie ca prepari dressingul pentru un file de peste, sosul de tarhon este ideal. Aroma inconfundabila a plantei-condiment si finetea cremei de smantana o sa transforme preparatele tale intr-un regal culinar. Incearca si tu sos de tarhon!

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 17.05.2010
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Luni, 17.05.2010

Sos de tarhon

Ingredinete:

O ceapa rosie, mica
O cana de smanatana
3 cubulete de unt
o legatura de tarhon, maruntit
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie pune la incins untul si arunca in valtoarea lui cremoasa solzisorii de ceapa rosie. Caleste bine pana cand devin aurii, dupa care adauga smantana si tarhonul tocat.

Amesteca bine si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Sosul tarhon este gata, numai bun de pus langa preparatele delicioase din meniu. Ai sa incerci acest sos de tarhon?

Articolul urmator »
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024

Ne găsești pe