Gustul vitaminizant: supa de zarzavat
Cuprins
Daca vrei sa ai parte de o masa plina de vitamine si de gust proaspat trebuie sa incerci neaparat o supa de zarzavat. Invata alaturi de Diva Hair cum sa gatesti o supa de zarzavaturi pe placul intregii familii.
Primavara vine odata cu supa de zarzavat!
Ingrediente pentru supa de zarzavat: |
Cum prepari supa de zarzavaturi?
1. Uleiul se pune in oala in care facem supa si se lasa la incins.
2. Cand s-a incins, se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la calit.
3. Se stinge cu apa (cam 2 litri) si se adauga morcovii taiati rondele si ardeiul taiat fasii.
4. Restul legumelor (cartofii, patrunjelul si telina) se curata si se pun intregi la fiert.
5. Se lasa pana ce morcovul e bine fiert. Legumele intregi se scot si se adauga taiteii.
6. Se mai lasa la foc pana cand taiteii fierb bine si la sfarsit se adauga condimente si o legatura de patrunjel.
Odata preparata, aceasta supa de zarzavaturi se poate servi atat calda cat si rece. Poti sa adaugi inainte de a o servi putin patrunjel tocat.