Cum realizez machiajul care îmi dă încredere

Eugenia Dinescu, redactor

În ciuda metamorfozelor repetate prin care a trecut stilul meu, machiajul situat la graniţa dintre natural şi glam a rămas singura constantă a lookului meu. De ce? Este cel mai comod, simplu şi ieftin mod de a fi ceea ce îmi doresc să fiu, în fiecare zi!

Majoritatea oamenilor tind să creadă că machiajul ascunde sau camuflează, dar eu cred în forţa lui revelatoare: aceea de a-mi permite să îmi schimb starea de spirit şi atitudinea, dar şi de a-mi conferi un boost de încredere în zilele în care am nevoie.  

Aşadar, înainte de a începe ziua, caut produsele de machiaj care îmi permit să fac faţă oricărei provocări. Armele secrete pe care mă bazez? O mascara bună este echivalentul unei little black dress pentru mine, aşa că nu îmi lipseşte, indiferent de lookul pe care îl adopt! În 5 zile din 7, mă bazez doar pe trei produse câştigătoare: un fard de pleoape în nuanţe feminine, nelipsita mascara Supershock care îmi multiplică genele şi un strop de lip-gloss Absolute, într-o nuanţă care îmi intensifică pigmentul natural al buzelor.

Set „Natural cu o tentă... glam”,
avon.ro, 82.27 de lei 30.98 de lei

Câteva irizaţii luminoase îmi permit să ascund obiceiul de a termina un sezon întreg din serialul meu preferat într-o noapte, în timp ce mascara mă face să arăt instantaneu mai alertă. Deşi iubesc rujul roşu şi cred în forţa lui de a conferi încredere, nimic nu se compară cu rapiditatea şi hidratarea oferite de luciul de buze Absolute!

Însă anumite zile cer o imagine mai preţioasă, aşa că apelez la o formulă care se dovedeşte infailibilă: un ruj puternic şi o pereche de cat-eyes. Este nevoie doar de o tuşă de eyeliner şi un strop de burgundy pentru un look inspirat de divele filmului noir, însă acest look nu poate fi complet în absenţa sprâncenelor bine definite.

Contur lichid pentru ochi,
avon.ro, 27.10 lei 12.99 de lei
Kit pentru definirea sprâncenelor,
avon.ro, 53.24 de lei 27.99 de lei

Chiar dacă mă inspir din imaginea divelor Old Hollywood, nu vreau ca dramatismul să fie asociat cu sprâncenele mele. Tocmai de aceea, mă bazez pe fardul pentru sprâncene Avon pentru a-mi contura arcade care ar putea rivaliza uşor cu cele ale lui Audrey Hepburn. Urmez doar câţiva paşi pentru a crea un efect difuz, de naturaleţe accentuată: periez sprâncenele în sus, aplic o cantitate mică de ceară pentru a fi sigură că îşi păstrează forma pe tot parcursul zilei, apoi umplu spaţiile goale pentru cel mai natural efect. Da, este chiar atât de simplu!

Micile plăceri ale vieţii îmi dau întotdeauna cea mai bună stare de spirit, iar comenzile Avon mă ajută să mă conving în fiecare zi de acest lucru. Înainte de a deschide cutia de la Avon, nimic nu este fixat: pot adopta orice look îmi doresc, de la feminitate adolescentină până la un look inspirat de o femme-fatale. Nici măcar nu trebuie să aleg între ele, deoarece Beauty Friday's de la Avon îmi permite să le aleg pe ambele! Descoperă şi tu reducerile colosale din campania Beauty Friday's şi descoperă propria formulă care îţi da încredere în tine! Astăzi cine îţi doreşti să fii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta