Ţi-e frig? Încălzeşte-te cu Avon de Beauty Fridays!

Redactor Andreea Baluteanu

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu, odată ce dau cu nasul, cu ochii şi cu gura de frig, intru într-o altă etapă a existenţei. Micul ritual de răsfăţ al dimineţii e compromis, iar drumul până la birou devine insuportabil. Nici măcar nu mai contează dacă adori ceea ce faci, dacă eşti o morning person sau dacă te trezeşti alături de o pisicuţă drăgălaşă sau de un iubit hot, gata să îţi facă ziua mai bună. Odată ce se instalează frigul, viaţa noastră părăseşte universul armonios, bine pus la punct, şi intră într-o lume a haosului, cu legi şi reguli noi, pe care trebuie să le înveţi din mers. Nici cea mai gustoasă cafea nu te mai poate trezi la viaţă, dacă tremuri zgribulită în timp ce o prepari.

Ador să mă aşez în faţa oglinzii, cu o măsuţă de toaletă plină de produse de makeup şi posibilităţi de beauty infinite, care mă aşteaptă cuminţi pentru a le alege. Dar când zăresc peisajul sumbru de afară, parcă şi cele mai vesele nuanţe de fard sau cele mai delicioase blush-uri îşi pierd din culoare. Nici nu mai amintesc de faptul că am pierdut zece minute din rutina preţioasă de machiaj de dimineaţă încercând să mă conving să mă dau jos din pat.

Însă astăzi lucrurile au stat diferit! Deşi tabloul dimineţii mele nu a fost cu nimic diferit faţă de scenariul de mai sus, efectele frigului au dispărut ca prin minune odată ce am ajuns la birou. Nu doar zâmbetele colegilor mi-au înseninat ziua, ci (mai ales) vestea pe care abia aştept să o împărtăşesc cu voi: Avon are de gând să ne răsfeţe cu cele mai frumoase vineri din viaţa noastră, Beauty Fridays!

Despre ce e vorba? Despre reduceri excepţionale la produsele noastre preferate! Iar dacă această veste nu va reuşi să vă încălzească instant, nu ştiu ce o va face! Eu am renunţat deja la două straturi de haine numai după ce am accesat secţiunea de Beauty Friday's de pe site-ul Avon.

Şi pentru că ştiu că nu numai moralul, dar şi corpul şi părul au de suferit de pe urma frigului de afară, decid ca azi să fiu generoasă şi îmi îndrept atenţia către secţiunile de îngrijire. Deja reperez câteva produse preferate pe care trebuie să le readuc în baia mea, dar şi câteva cosmetice noi, pe care ardeam de nerăbdare să le încerc, dar le aşteptam „la reducere”. Acum e cel mai bun moment!

Setul pentru un ten luminos nu are cum să nu îmi atragă atenţia. Conţine un gel de curăţare şi o mască de faţă din gama Treasures of the Desert şi doi bureţei perfecţi pentru curăţarea feţei. Deja imi imaginez cum tenul meu tern îşi va recâştiga luminozitatea şi cum voi ajunge să arăt ca şi cum abia m-aş fi întors dintr-o vacanţă la tropice (aş vrea eu!). Dar cel mai tare mă încântă prezenţa argilei combinate cu uleiul de argan, care oferă purificare şi hidratare, un duo imbatabil! Adio deshidratare, riduri, adio ten uleios, adio senzaţie de frig, doar nu degeaba poartă gama numele de „comori ale deşertului”. Mi se face mai cald numai când repet vrăjită numele în minte!

Acum mă gândesc la mama. Dacă tenul meu e afectat de frig, pielea ei matură ce să mai spună? Deja strigă ajutor! Ştiu că, în misiunea ei de a ne face pe noi, copiii, mai fericiţi, uită să se îngrijească, aşa că trebuie să o răsfăţ şi eu cum pot. Şi când observ că Setul Anew Ultimate 45+ (conţine Crema Anew Ultimate Supreme 45+, 50 ml, Elixir Anew Ultimate Supreme, 40 ml şi un portfard auriu pe care ştiu că nu o să mă lase inima să nu i-l cer) e disponibil la 129,99 de lei, nu mai am nicio îndoială: o să i-l ofer acum, nu mai aştept până la Crăciun!

Setul pentru un ten luminos – 23,99 de lei (redus de la 60,02 lei)

Set Anew Ultimate 45+ - 129,99 de lei (redus de la 208,30 de lei)


Am încredere totală, după ani de experienţă, în gama Planet Spa, deci untul de corp cu unt de Shea din Africa este un must-have pentru sezonul rece. Acum, pielea mea nu va mai avea de suferit de pe urma fricţiunii cu hainele groase şi va redeveni la fel de catifelată ca în zilele ei bune.

unt de shea

Unt hrănitor pentru corp cu unt de Shea din Africa – 19,99 lei (redus de la 46 de lei

Şuviţele care îmi mângâie faţa mă întreabă dacă nu cumva am uitat de ele! Deloc! Ca să le demonstrez, adaug în coşul de cumpărături şi setul pentru păr puternic şi strălucitor cu ulei de argan, compus din şampon şi balsam. Ştim toate că proprietăţile arganului sunt absolut minunate în sezonul rece!


Set Păr puternic și strălucitor – 14,99 de lei (redus de la 36,78 de lei)

Pentru azi, mă opresc aici, deşi sunt sigură că voi da năvală în zilele următoare asupra secţiunii de makeup şi cu siguranţă și printre parfumurile pe care le ador!

Iar dacă mai aveţi nevoie de un motiv pentru a face ca mine, filmuleţele demenţiale pe care Avon le-a pregătit pentru Beauty Fridays vă vor convinge! Mie mi-au înseninat ziua!

Voi ce părere aveţi? Cine mai e tentată să se răsfețe cu Avon de Beauty Fridays?

Surse foto: pixabay, Avon

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta