Kitul meu de frumusețe sau ce se află în geanta unei femei

Redactor Divahair.ro

În cercul de „neînțeles” al domnilor circulă zvonul că nu este tocmai o idee bună să se uite în poșeta unei femei. Este ca și cum ar pătrunde în cel mai intim segment al vieții Evei. De ce cred ei asta? De unde aceste convingeri?

Cu siguranță, undeva în această lume, la fel cum s-a întâmplat și cu războaiele, tot o femeie a stat la baza unei astfel de teorii. Dar haideți să fim realiste. Ce se poate întâmpla? Haideți să le spunem: „Ai voie să te uiți în poșeta mea”.

Le-am putea oferi o aventură comică, mai ales că au tot felul de reacții atunci când văd rujuri, palete de farduri, fond de ten, crema de mâini, batiste de nas, șervețele demachiante, trei tipuri diferite de lac de unghii, brelocul cu puf uriaș.

Mai mult decât atât, i-am putea face să înțeleagă că toate „prostiile” din geanta noastră reprezintă, de fapt, un kit de... supraviețuire. Pardon, de frumusețe! Ar pătrunde, într-adevăr, în universul nostru, în care șoaptele și mângâierile lor, un machiaj bine realizat, o coafură impecabilă și rochia nouă, la care râvneam de mult timp, fac ca soarele să strălucească mai tare, iar lumea să fie mai bună și mai frumoasă. Acolo se regăsesc lucrurile cele mai importante, care ne salvează întotdeauna în momentele de impas și nu numai. De multe ori ne ajută să trecem cu bine peste zile nu tocmai cu soare.

Ce cuprinde kitul meu de frumusețe?

Mama mea, o femeie foarte cochetă, m-a învățat că frumusețea pornește din interior. Nu, nu este un clișeu, este sfatul ei pentru mine. Și are dreptate! Cum apa, broccoli sau grepfrutul acționează din interior pentru a ne păstra frumusețea, și produsele de îngrijire a pielii au același rol. De aceea, nu las la voia întâmplării un lucru atât de important. Iar produsele inspirate din natură îmi răsfață atât pielea, cât și buzele. Balsamul Fruit Flavor, pe care l-am găsit la reducere de Beauty Fridays, pe avon.ro, este exact ceea ce mi-am dorit. Senzația de catifelare și gustul fructat mă determină să mă bazez cu încredere pe acest produs. 

Balsam de buze Fruit Flavor - 13,55 lei, 4,99 lei

Tot pentru buze am ales o culoare de ruj cât se poate de apropiată de cea naturală. Pe avon.ro am descoperit rujul True Color, în nuanța Frozen Rose, un produs care nu m-a dezamăgit niciodată. Iar sezonul reducerilor mi-au adus o veste minunată: l-am găsit la ”pachet” cu un lac pentru întărirea unghiilor pe care mi-l doream de multă vreme, de la Nail Experts.

Lac pentru întărirea unghiilor Nail Experts și ruj True Colors, nuanța Frozen Rose - 46,33 de lei, 18,99 lei

Natura este întotdeauna pentru mine sursă de sănătate, de inspirație, iar în machiajul de zi cu zi, nu încerc niciodată să etalez mai mult decât mi-a fost dăruit. Nu mă despart de paleta de farduri True Color Quad, cea în nuanțe apropiate de nude, și de mascara Big&Daring, negru, care oferă genelor mele un volum impresionant. Lacul de unghii Gel Shine, nuanța Fabulous, este însă indiciul prin care le permit celor din jur să ia contact cu latura mea extravagantă.

Set farduri True Colors, lac de unghii Gel Shine și mascara Big&Daring -  82,37 de lei, 24,99 de lei

Dintotdeauna mi-am dorit să îmi pot face părul așa cum îmi doresc, indiferent de împrejurare, numai că nu am descoperit produsele care să mă mulțumească. Look-ul meu fresh, dar stylish, este acum în siguranță, pentru că am ca ajutoare peria pentru tapat și serul Instant Repair de la Avon. Volumul pe care îl obțin cu ajutorul periei și efectul de strălucire pe care îl are serul Instant Repair au făcut din cele două produse să devină aliații mei de încredere, la nevoie. 

Ser instant Repair de la Advanced Techniques și perie pentru tapat - 43,56 de lei, 18,98 lei

Pasiunea și căldura reprezintă însăși definiția mea și am găsit parfumul perfect care să spună asta despre mine. Am descoperit fascinante nuanțe de magnolie și ambră în apa de parfum Femme, de la Avon, care îmi înfrumusețează fiecare zi.

Apă de parfum Avon Femme, 50 ml -  84,20 de lei, 44,99 de lei

Ajungem, inevitabil, la itemul care are misiunea cea mai grea: de a purta toate aceste produse, din punctul meu de vedere, indispensabile. Am găsit pe Avon.ro geanta Shelly, neagră, potrivită pentru orice împrejurare, extrem de încăpătoare și dintr-un material foarte ușor de întreținut.

Geantă Shelly - 110 lei, 59,99 de lei

Cum v-ați dat seama, nu este deloc greu să-ți întreții și să-ți porți frumusețea dacă ai la îndemână produse care să răspundă tuturor dorințelor tale, așa cum sunt cele pe care le-am găsit de Beauty Friday, pe avon.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta