Black Friday 2016 pe Vegis.ro: Reduceri până la 75% la produse naturiste, pe 18 noiembrie

Redactor Divahair.ro

Vegis.ro demarează campania de reduceri de Black Friday pe 18 noiembrie, ocazie cu care propune reduceri de până la 75%. Reducerile încep la ora 00:00 și se încheie la 23:59, iar clienții magazinului online de produse naturiste vor putea alege dintre cele peste 300 produse cu preț redus.

Categoriile de produse incluse în promoția de Black Friday sunt Suplimente, Produse Alimentare (Bio, Vegane, Raw), Produse Apicole, Cosmetice, Detergenți, Cărți, Jocuri și Electrocasnice de bucătărie.

Cu ocazia Black Friday, echipa Vegis.ro estimează un număr de peste 1.000 comenzi, Black Friday fiind singurul moment din an în care produsele naturiste comercializate pe site beneficiază de reduceri ce ating nivelul de -75%.

 

„Toamna și iarna sunt anotimpurile care reprezintă sezonul de vârf în vânzarea de produse naturiste, în special datorită necesității de a pregăti organismul pentru frig și pentru a trata afecțiuni precum răceala, gripa, dureri în gât sau starea de astenie specifică sezonului rece. Din acest motiv, Black Friday este unul dintre cele mai importante vârfuri de vânzări din an, depășit poate doar de Crăciun. Anul trecut, de Black Friday, am înregistrat peste 500 comenzi și ne așteptăm ca anul acesta să depășim 1000” declară Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro.

Stocurile produselor reduse sunt limitate, însă varietatea disponibilă asigură opțiuni pentru întreaga familie. De altfel, încă de anul trecut echipa Vegis.ro a remarcat tendința clienților ca de Black Friday să diversifice produsele din coșul de cumpărături.

„Am putea spune că, pe Vegis.ro, clienții sunt destul de fideli în raport cu produsele pe care le comandă. În sensul că, de cele mai multe ori, își comandă cam aceleași produse, cu mici variațiuni în funcție de noutățile disponibile pe site. Însă Black Friday este momentul în care experimentează mai mult, de aceea și valoarea medie a comenzii crește cu 20-25%, ajungând la aproape 200 lei” completează Mihai Bucuroiu.

Valoarea medie a unei comenzi pe Vegis.ro este de 155 de lei, iar de Black Friday aceasta ajunge la 195 de lei.

Despre Vegis.ro 

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.  

Din modernul sediu din Brașov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată țara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. 

Fiecare produs care intră in stocul Vegis.ro este însoțit de o factură și declarație de conformitate a calității produselor. Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare și naționale în vigoare.

De asemenea, Vegis.ro este unicul site din România certificat de catre cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar având licența RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienților săi.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.