Nu Skin

Când este Black Friday 2016 în România

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă plănuieşti să îţi cumperi electrocasnicele de care ai nevoie, rochiile pentru petrecerile sezonului rece sau cadourile de Crăciun pentru cei dragi, trebuie să marchezi în calendar când e Black Friday! Una dintre cele mai aşteptate zile ale anului vine mai devreme în 2016, aşa că a venit momentul să faci economii!

Când e Black Friday” devine cea mai presantă întrebare pe care ne-o punem în această perioadă, sinonimă cu startul neoficial al cumpărăturilor pentru Crăciun. Deşi americanii vor sărbători Vinerea Neagră în ultima săptămână din noiembrie, înainte de Ziua Recunoştinţei, românii se vor putea bucura mai devreme de startul reducerilor: pe 18 noiembrie!

Apetitul tău pentru shopping poate fi satisfăcut vineri, 18 noiembrie, data când e Black Friday în 2016. Păstrând tradiţia anilor trecuţi, ne putem aştepta ca majoritatea comercianţilor de bunuri de larg consum să organizeze mai mult de o zi de reduceri, iar discounturile să rămână active şi în weekend, între 19-20 noiembrie.

Dacă nu reuşeşti să profiţi de reducerile din 18 noiembrie, nu trebuie să fii dezamăgită şi să aştepţi până în 2017 pentru a-ţi achiziţiona produsele pe care ţi le doreşti. Probabil cei mai mulţi dintre retaileri vor urma tradiţia anilor trecuţi şi vor organiza o nouă rundă de reduceri şi de Vinerea Neagră americană, aşa că te poţi aştepta la discounturi substanţiale şi vineri, 25 noiembrie, şi în weekendul aferent.

În România, tradiţia cumpărăturilor de Black Friday a început în 2011, odată cu introducerea campaniei de reduceri a magazinelor eMag şi Flanco. Specialiştii se aşteaptă ca vânzările de 1.2 milioane de euro înregistrate anul trecut să fie depăşite în 2016, când se estimează că românii vor cheltui suma record de 1.5 milioane de euro.  Mai mult, marile lanţuri de magazine au învăţat din experienţa anilor trecuţi şi au anunţat deja pregătirea unui stoc suplimentar de produse, aşa că ai toate motivele să îţi pregăteşti lista de cumpărături pentru Black Friday!

Te poţi aştepta la reduceri substanţiale, de până la 80%, la o gamă largă de produse, de Black Friday. Electrocasnicele şi electronicele rămân cele mai populare tipuri de produse plasate în coşurile virtuale de cumpărături ale românilor, însă te poţi bucura de oferte speciale şi pentru cosmetice, articole vestimentare, piese de mobilier şi alte bunuri de larg consum, atât în mediul online, cât şi în magazinele fizice.

Acum ştii când e Black Friday în România, aşa că tot ce îţi rămâne de făcut este să fii cu ochii pe secţiunea Black Friday pentru a fi prima care află despre cele mai avantajoase oferte!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!