Care sunt încălţările potrivite pentru micuţul tău şi unde le găseşti de Black Friday

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă în cazul nostru ne abatem deseori de la regula comodităţii sau de la caracterul practic pentru un model glam, atunci când vine vorba de cei mici, nu putem să facem astfel de compromisuri, care pot rezulta în accidente! Tocmai de aceea, noi ţi-am pregătit o listă cu încălţările potrivite pentru copilul tău în acest sezon, care respectă criteriul calităţii şi al confortului, însă fără a-ţi epuiza toate resursele! În plus, sunt disponibile la preţuri excepţionale, reduse de Black Friday!

Încălţări pentru cei mici, reduse de Black Friday

D.D.step România îi ajută pe cei mici să îşi construiască cele mai frumoase amintiri, graţie încălţărilor comode, practice şi uşor de purtat pe care ţi le pune la dispoziţie. Iar dacă ai crezut că Black Friday s-a încheiat, trebuie să îţi spunem că te înşeli: acum ai ocazia de a reface tot stocul de pantofi pentru copilul tău, graţie superofertelor de la DD Step România.

Calitatea şi confortul celui mic sunt principalele preocupări ale brandului! Încălţămintea pentru copii este concepută cu cea mai mare seriozitate, pentru ca prichindelul tău să debordeze de veselie. Materialul folosit este pielea naturală, moale şi plăcută la atingere, beneficiind de cea mai bună textură, atât la interior, cât şi la exterior.

Atenţia la detalii este vizibilă şi la nivelul tălpilor pantofilor, concepute din cauciuc natural, de înaltă puritate, ceea ce le face extrem de flexibile şi uşoare, perfecte pentru jocurile pline de imaginaţie ale copilăriei. Branțul (talpa interioară) din piele de calitate lasă piciorul să respire şi îi oferă stabilitate şi confort în timpul mersului. Prichindelul tău va creşte precum un Făt-Frumos sau o Ileana Cosânzeana din poveşti, graţie bombeurilor (vârfurilor) şi călcâielor executate profesionist şi întărite pentru a facilita dezvoltarea corectă a piciorului.

D.D.step România dă dovadă de aceeaşi grijă şi dragoste pentru cei mici şi în conceperea încălţămintei de iarnă, care trebuie să răspundă unor criterii înalte de calitate. Blăniţa moale îi va permite micuţului să se joace în zăpadă toată ziua, iar pielea naturală din interiorul ghetelor îi va ţine piciorul cald şi uscat. Designul comod, practic şi uşor de încălţat al ghetuţelor şi cizmuliţelor le transformă în preferatele copiilor!

Nu te vom convinge doar cu calitatea, ci şi cu preţurile excepţionale! Iată cu ce reduceri te tentează DD Step România de Black Friday!

-15% pentru încălţămintea de iarnă

Fetiţele vor adora ghetuţele roz, cu sistem de prindere cu berete tip arici, iar băieţii, pe cele negre, cu aer de supererou. O domnişoară elegantă nu va uita niciodată să se împodobească cu flori, chiar şi în miezul iernii!

Ghete îmblănite pentru fete Ghete îmblănite negre pentru băieţi
Cizme pentru fete Cizme gri pentru fete

-20% pentru încălţările pe care cel mic le va purta acum

Alertă de preţ: nu poţi pierde aceste superreduceri oferite de DD Step România! Din nou, ghetuţele roz vor face deliciul fetiţelor, dar şi combinările de albastru şi mov li se vor părea drăgălaşe (în plus, acest model este waterproof, ceea ce îi permite micuţei tale să încerce toate bălţile). Băieţeii vor fi „ca tati” în nuanţe de maro şi design waterproof, iar tonurile de albastru şi galben sunt la fel de vesele precum cei mai frumoşi ani!

Ghete pentru fete Ghete waterproof pentru fete
Ghete pentru băieţi Ghete waterproof pentru băieţi

30% reducere la pantofii pe care îi va încălţa la anul

Acum este momentul să faci economii! Pregăteşte-te pentru primăvara şi vara viitoare cu pantofiori şi sandale de cea mai bună calitate! Albastru, roz, gri: cele mai frumoase nuanţe împodobesc modelele de calitate, confortabile şi gata să susţină toată agitaţia celor mici!

Pantofi decupaţi pentru fete Pantofi decupaţi pentru fete

Pantofi decupaţi pentru băieţi

Pantofi decupaţi gri pentru băieţi
Sandale pentru fete Sandale pentru băieţi

-40% la încălţări în trend

Cu ghetele de mai jos, micuţii nu mai au niciun motiv să se plângă că nu se încalţă „ca tati”: modelele sunt moderne, în trend, asemănătoare cu cele ale adulţilor, dar adaptate nevoilor copiilor!

Ghete gri pentru băieţi Ghete îmblănite albastre pentru băieţi

50%, reducerea pe care nu o poţi rata acum!

Învaţă-i pe cei mici cu mişcarea: du-le pe fetiţe la schi sau pur şi simplu provoacă-le la o întrecere cu sania. Apreschiurile şi cizmele negre îmblănite sunt cea mai bună alegere, la preţuri de excepţie, special de Black Friday!

Cizme negre pentru fete Apreschiuri roz pentru fete

Tu ce părere ai? Vei alege să profiţi de calitate la preţuri incomparabile achiziţionând cele mai potrivite încălţări pentru cei mici de pe ddstepromania.ro?

Surse foto: pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.