Cele mai frumoase ceasuri pe care le găseşti de Black Friday 2016

Cele mai frumoase ceasuri pe care le găseşti de Black Friday 2016

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă îţi doreşti să faci o investiţie rafinată și sofisticată de acest Black Friday, sugestia noastră este să vânezi un ceas de lux! Acest accesoriu nu te va transforma doar într-o femeie mereu la curent cu ora, ci şi într-o apariţie plină de putere, respirând autoritate şi independenţă prin toţi porii! Un ceas impecabil ales este o declaraţie de eleganţă!

Noi am conceput o listă a celor mai frumoase ceasuri de Black Friday, care au dat perfect glas tendinţelor din 2016. Ascute-ţi talentele de detectiv şi fii cu ochii pe ele: să le vânezi la reducere poate deveni misiunea momentului pentru tine!

Ceasuri de Black Friday pe care să le cumperi în 2016

Nu spune doar ora exactă, ci comunică şi detalii importante despre personalitatea, stilul şi poziţia ta socială. Un ceas de calitate este mai mult decât o bijuterie preţioasă. El devine o declaraţie în toată puterea cuvântului, care îţi reflectă valoarea.

Deşi nu putem nega impactul lor, ceasurile nu sunt deloc ieftine. Tocmai de aceea, noi preferăm să profităm de Black Friday pentru a investi în acele modele în tendinţe, la preţuri pe care altfel nu ni le-am fi putut imagina nici în cele mai frumoase vise.

Suntem tot timpul ancorate la trenduri, aşa că vom ţine cont de cuvântul designerilor de accesorii atunci când ne dăruim inima unuia sau mai multor ceasuri de Black Frifay!

Aşa cum te aşteptai, în această toamnă se poartă nuanţele pământii. Un ceas cu o curea de piele în tonuri calde, care amintesc de rodnicia anotimpului, ne duce cu gândul la o seară petrecută degustând un vin dulce, în preajma şemineului, cu mâna împodobită de un ceas sofisticat. La fel de dorite sunt şi tonurile de albastru, evocând profunzimea.

Desigur, nu ne putem împotrivi fascinaţiei exercitate de accentele de nude. Evocând rafinament în stare pură, ceasurile de Black Friday în tonuri de crem, camel, beige, caffe au lait cu accente aurii vor scoate în evidenţă frumuseţea unei încheieturi delicate. Iar dacă vrei să cucereşti culmile modei, alege Rose Gold: nu numai şuviţele tale vor străluci purtând această culoare.

În ceea ce priveşte designul, toamna 2016 adoră contrastele. Au revenit la modă ceasurile cu forme feminine, mici şi graţioase, care reflectă perfect feminitatea noastră. Noi ne-am îndrăgostit de bijuteriile de mai jos şi sperăm din tot sufletul să se numere printre ceasurile pe care le prindem la reducere de Black Friday.

Se poartă în continuare şi ceasurile masive, masculine! Ele vor întovărăşi minunat o cămaşă boyfriend, dar vor contrasta fabulos şi cu o rochie de catifea sau cu una model lingerie!

Se apropie sărbătorile şi tot ce ne dorim este să strălucim din toate puterile! Ceasurile reduse de Black Friday la care năzuim cu frenezie sunt împodobite cu pietre preţioase, ornate cu pandantive sau pur şi simplu purtând pecetea acelor detalii feminine, glamour, pe care orice fată le adoră.

Aşteptăm „Vinerea neagră” dorind să ne îmbogăţim arsenalul de minuni cu cele mai frumoase ceasuri de Black Friday. Vei găsi alte modele absolut senzaţionale pe pagina noastră de shopping! Vă oferim un sfat preţios: invitaţi-vă şi iubiţii să arunce un ochi pe ea!

Pentru alte oferte de Black Friday, nu uita să vizitezi pagina noastră dedicată celei mai importante ocazii de shopping!

Surse foto: pixabay.com

Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?
Incepe quiz
Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.