Luna efectelor speciale! Surprinde cu manichiuri WOW, create cu produse la reducere de Black Friday

Redactor Alexa Galgau

Poate că noiembrie nu este cea mai călduroasă lună, dar cu siguranță este una dintre cele mai plăcute pentru noi, pentru că ne putem bucura de minunatele reduceri de Black Friday! Cea mai bună metodă de a sfida vremea rea este cu ajutorul unei manichiuri perfecte, realizată numai cu produse profesioniste de top. Cei de la Baff.ro ne răsfață cu o serie de produse excepționale, la preț promoțional, pentru un nail art desăvârșit!

Produse de top pentru o manichiură WOW

Primerul PureLUXE este primul care se aplică pe unghie, fiind foarte important pentru o manichiură perfectă, deoarece rolul lui este de a curăța unghia de reziduuri și de a o pregăti pentru celelalte produse care urmează să compună nail art-ul perfect. Deși este un produs ușor acid, el este foarte blând cu unghia și se usucă imediat, în aproximativ un minut. După aceea, se poate continua cu un gel UV sau cu oja semipermanentă.

PureLUXE Primer

Preț vechi: 16.9 lei

Preț Black Friday: 12.9 lei

În cazul unghiilor sensibile, care se rup ușor și au o structură fragilă, trebuie folosit un alt produs, creat special pentru acestea: Bond PureLUXE. După folosirea lui, unghiile vor fi gata pentru aplicarea gelurilor UV, a ojei semipermanente și a altor produse. Acest agent adeziv oferă rezistență și durabilitate manichiurii. El se aplică pe toată suprafața unghiei și se usucă în contact cu aerul în câteva minute. 

BOND PureLUXE

Preț vechi: 18.9 lei

Preț Black Friday: 13.9 lei

Gelul UV Base Gel Fusion creează aderența perfectă pentru construcția unghiilor false și nu conține acizi. Acest gel de bază se aplică după primer și oferă rezistență unghiilor false, iar marele avantaj este că se usucă în doar 2 minute la lampa UV, ceea ce înseamnă că obții manichiura perfectă mult mai repede. 

BASE GEL FUSION

Preț vechi: 59.9 lei

Preț Black Friday: 44.9 lei

GEL UV Cover Duo Camouflage este un gel de construcție de o calitate deosebită, cu o vâscozitate mare, dar și un gel care se folosește pentru a ascunde imperfecțiunile unghiei. Uneori, este nevoie de gelul UV de bază, însă nu întotdeauna, ci depinde de caracteristicile unghiilor. Este o culoare foarte plăcută, naturală: un roz natural care se potrivește persoanelor cu piele deschisă la culoare. După doar 2 minute la lampa UV, unghiile sunt complet uscate!

GEL UV COVER DUO CAMOUFLAGE

Preț vechi: 109.9 lei

Preț Black Friday: 81.9 lei

Gelul UV 3 IN 1 ONE PHASE PINK este un gel de construcție cu o formulă specială, fiind gândit pentru a fi mai ușor de utilizat de către începători. Se remarcă prin faptul că este ușor de modelat și are o vâscozitate mare: nu curge și nu își modifică forma la temperaturi înalte. Gelul UV 3 in 1 se folosește pentru a crea baza, pentru a construi unghia falsă, dar și pentru a o sigila, iar timpul de uscare este foarte scurt: 3 minute. 

GEL UV 3 IN 1 ONE PHASE PINK

Preț vechi: 109.9 lei

Preț Black Friday: 81.9 lei 

Un alt produs pentru o manichiură WOW este Gelul UV Metallic Collection, care are o dublă utilizare: poate colora toată unghia sau poate fi utilizat pentru a crea diverse modele pentru un nail art unic. Gelurile din această colecție vin numai în culori metalizate, intense, care fură imediat privirile, iar uscarea rapidă (în doar 2 minute) face ca aceste produse să reprezinte idealul oricărui specialist în nail art.

METALLIC COLLECTION-GEL UV COLOR

Preț vechi: 26.9 lei

Preț Black Friday: 21 de lei

Tot în categoria pigmenților metalici intră și oja semipermanentă PureLUXE Metallic Collection, care cucerește cu nuanțe și reflexii seducătoare, ce aduc aminte de misterele Universului. Această ojă cucerește orice femeie datorită formulei sale inovatoare, care îi crește durabilitatea și flexibilitatea. Datorită calității sale, ea trebuie aplicată în strat subțire, oferind unghiilor un aspect foarte rafinat. 

Oja Semipermanenta PureLUXE Metallic

Preț vechi: 39.9 lei

Preț Black Friday: 29.9 lei

Am ajuns și la pigmenții unici cu care se poate realiza o manichiură cu adevărat spectaculoasă! Pigmentul Chrome Mirror este ideal pentru o manichiură rafinată de ocazie. Culoarea aurie plină de eleganță trebuie aplicată direct peste gelul UV, fie cu degetul, fie cu pensula de silicon, după care trebuie întinsă pentru îndepărtarea surplusului, pentru a forma crea o suprafață netedă și lucioasă precum o oglindă (de unde îi vine și numele). Aceeași tehnică se folosește și pentru al doilea pigment-minune, cameleon, ale cărui reflexii metalizate sunt îndrăznețe, dar fără a fi stridente sau vulgare. 

CHROME PIGMENT MIRROR - 24K

Preț vechi: 19.9 lei

Preț Black Friday: 15.9 lei

CHAMELEON PIGMENT 

Preț vechi: 19.9 lei

Preț Black Friday: 15.9 lei

Nu în ultimul rând, pentru persoanele care adoră o manichiură personalizată, un produs perfect este lacul de ștampilă PureLUXE. Lacurile de unghii din această gamă specială sunt create special pentru un nail art de top, cel cu imprimare cu ajutorul ștampilei. Există nu mai puțin de 21 de nuanțe în această colecție, pentru toate gusturile: închise, jucăușe, metalice, neutre și naturale. A se folosi numai împreună cu o doză serioasă de creativitate!

Lac de Stampila PureLUXE

Preț vechi: 13.9 lei

Preț Black Friday: 11.9 lei

Pentru o manichiură de DIVĂ, profită de reducerile de Black Friday și de produsele de cea mai bună calitate de la Baff.ro!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.