Peste 1000 de branduri şi reduceri de 80% de Black Friday pe woomie.ro

Redactor Divahair.ro

Se anunţă un adevărat maraton de shopping în acest weekend pe woomie.ro! Cu ocazia Black Friday, între 18 şi 20 noiembrie, peste 500.000 de produse din magazinul online vor fi reduse cu până la 80%, atingând preţuri record la toate categoriile: îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi echipamente sportive.

Nike, adidas, Lee Cooper, Puma şi Everlast sunt doar câteva dintre cele peste 1000 de branduri de top prezente pe woomie.ro, unde cele mai în vogă articole vestimentare şi de încălţăminte vor putea fi achiziţionate la preţuri speciale de Black Friday, cu reduceri ce ating o valoare cumulată de 2.000.000 de euro.

Woomie.ro vine în întâmpinarea iubitoarelor de cumpărături la preţuri mici cu un maraton de shopping autentic, în care experienţa cumpărătorilor este pe primul loc: comenzile efectuate în cadrul campaniei de Black Friday vor fi livrate în termen 7 zile, iar echipa woomie.ro oferă suport permanent clienţilor pe întreaga perioadă a campaniei. Varietatea de produse, stocurile generoase şi reducerile record se îmbină armonios într-un mix dedicat în egală măsură pasionaţilor de fashion şi iubitorilor de sport.

Ora de începere a campaniei va fi anunţată printr-o notificare specială doar abonaţilor woomie.ro!  Pentru a profita de acest avantaj, înscrierile se fac pe pagina dedicată Black Friday. Start maraton de shopping pe woomie.ro!

Woomie.ro – Mai întâi verifică la noi!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.