De Craciun, rasfata-i pe cei dragi cu pachete de masaj si aerobic!

De Craciun, rasfata-i pe cei dragi cu pachete de masaj si aerobic!

Redactor Divahair.ro

De Craciun iti doresti sa oferi cele mai frumoase cadouri celor dragi, pentru ca ei sa simta toata aprecierea ta, insa, de cele mai multe ori, goana dupa cadouri se dovedeste a fi istovitoare si fara rezultatele cele mai bune!

Daca nu esti hotarata inca asupra celui mai potrivit cadou, Next Door Fitness vine in ajutorul tau cu reduceri avantajoase la pachetele de masaj 50 minute sau la pachetele de aerobic.

Pachete masaj

Ofera-i celui drag un moment de rasfat cu masajele de 50 minute anticelulitice, de relaxare, terapeutice, drenaj limfatic. La Next Door Fitness gasesti intotdeauna cele mai bune variante, care sa corespunda nevoilor tale. Terapeutii sunt profesionisti, cu experienta si orientati catre clienti.

6 sedinte masaj, la doar 200 RONreducere de la 300 RON;

8 sedinte masaj, la doar 250 RONreducere de la 380 RON.

Sedintele pot fi folosite in luna ianuarie a urmatorului an, iar perioada in care le poti achita este: 16 Decembrie - 24 Decembrie 2014.

Pachetele sunt sub forma de voucher cadou, perfecte pentru a fi folosite ca dar, valabile in format fizic sau electronic!

Pachete aerobic

Cea mai buna metoda de a avea un tonus ridicat si zambetul pe buze mereu, este atunci cand ai activitati pe care le indragesti si care iti ofera satisfactii. Una dintre aceste activitati este cea sportiva, iar Next Door Fitness iti ofera pachete de aerobic la cele mai avantajoase preturi, perfecte pentru a fi oferite celor dragi.

Iti arati afectiunea invitand la miscare la orele de grup, la care poti lua si tu parte! O frumoasa activitate in timpul liber!  

Afli mai multe detalii aici despre programele Next Door Fitness!             

8 sedinte aerobic, la doar 70 RONreducere de la 100 RON;

10 sedinte aerobic, la doar 100 RONreducere de la 130 RON.

Sedintele pot fi folosite in luna ianuarie a urmatorului an, iar perioada in care le poti achita este: 16 Decembrie - 24 Decembrie 2014.

Pachetele sunt sub forma de voucher cadou, perfecte pentru a fi folosite, valabile in format fizic sau electronic!

Profita de ocazie si ofera-i persoanei iubite un frumos cadou, momente de rasfat si tonus, la Next Door Fitness!

Next Door Fitness este cea mai noua sala de antrenamente, situata pe Popa Nan, zona Piata Muncii, Decebal, Piata Unirii. Conditii excelente, sala spatioasa, vestiare, dusuri, zona de receptie, sistem de sonorizare performant.

Next Door Fitness
Adresa: Popa Nan, 82, et 1 - intrarea prin stanga cladirii, dupa bariera, prima usa pe dreapta
Telefon: 0740.405.650
E-mail: contact@nextdoorfitness.ro

Ce rol meriți să ai de Crăciun?
Incepe quiz
Ce rol meriți să ai de Crăciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.