Aceasta prietenie dintre un om si un animal salbatic te va emotiona

Aceasta prietenie dintre un om si un animal salbatic te va emotiona

Andreea Gluh, redactor

Cainii au fost dintotdeauna considerati cei mai buni prieteni ai omului. Totusi, se pare ca si alte animale pot da dovada de afectiune, mai ales daca intr-o anume imprejurare s-a creat o legatura intre o asemenea vietate si o persoana care poate i-a salvat viata. Un asemenea exemplu este cel prezentat in videoclipul urmator, imaginile fiind graitoare.

Recunostinta cat cuprinde

De cele mai multe ori, cand nu le vaneaza, oamenii se feresc de vulpi, pentru ca acestea pot fi purtatoarele uneia dinre cele mai periculoase boli, rabia . Totusi, in povestea noastra, interactiunea dintre om si vulpe are un final fericit. Un barbat a salvat un astfel de patruped de la moarte, vulpea simpatica fiind tinuta departe de mediul ei natural o perioda, pana la insanatosirea completa. Chiar si in aceasta situatie, animalul nu pare a se simti deloc stanjenit, ba chiar dimpotriva. Mai mult, din comportamentul ei, ne putem da usor seama de legaturile de rudenie ale vulpilor cu cainii.

Se pare ca, de multe ori, animalele sunt capabile de mai multa afectiune si de o sincera recunostinta decat unii dintre semenii nostri, ceea ce ne da de gandit. Aceasta vulpe simpatica tocmai ne-a dovedit-o!

Articolul urmator
Totul despre cârtița cu nas stelat
Totul despre cârtița cu nas stelat
Ce animal salbatic ai fost intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
Ce animal salbatic ai fost intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.