Alege vopsea pentru beton și alte produse de calitate de la Traget, pentru decor interior/exterior

Alege vopsea pentru beton și alte produse de calitate de la Traget, pentru decor interior/exterior

Andreea Constantin

Nimic nu este destul de bun atunci când vine vorba de căminul în care locuim. Cum ne petrecem atât de mult timp în interiorul casei, ne dorim ca aceasta să arate într-un anume fel, să fie în armonie cu gusturile personale. 

Magazinele de specialitate și în special cele online oferă o multitudine de elemente care pot contribui la amenajarea unei case, atât la interior, cât și la exterior. Elemente de decor, bricolaj, decorațiuni textile, se pot găsi într-o ofertă variată, pentru toate buzunarele. Un astfel de magazin este și Traget, deschis practic la orice oră, fiind disponibil online.  

Magazinul ideal pentru căminul tău - idei și soluții inedite 

Într-adevăr, nu poți alege orice atunci când vine vorba de căminul tău. Dar atunci când vine vorba de calitate echipa profesionistă de la Traget nu se dă în lături să își mulțumească clienții. 

În magazinul online găsești de toate, inclusiv vopsea pentru beton, un element necesar pentru decorarea sau marcarea pardoselilor de beton din ateliere, garaje, parcări sau chiar terase. 

vopsea pentru beton

Această vopsea decorativă pentru beton are efect antialunecare. Este de asemenea rezistentă la acțiunea abrazivă, la combustibili, uleiuri minerale și apă. Avantajul ei este faptul că se usucă rapid și oferă o foarte bună putere de acoperire. Iată deci un produs ușor de aplicat cu trafaletul, pensula sau pistolul de vopsit pe care îl poți alege. Dacă încă nu știi ce este potrivit nevoilor tale, lasă-te pe mâna specialiștilor. Urmând consultanța gratuită a specialiștilor de la Traget vei înțelege diferențele între produse și vei alege în consecință, ceva potrivit. 

Interiorul poate fi amenajat ușor dacă știi de unde să alegi 

Dacă partea exterioară a locuinței a fost deja amenajată și pusă la punct, putem să trecem și la partea interioară, care necesită mai multă atenție de obicei. Și aici cei de la Traget vin, desigur, în întâmpinarea ta cu absolut orice ai nevoie pentru o amenajare interioară de nota zece. Ne referim aici la produse de etanșare, necesare mai ales în anotimpul rece, apoi tot ceea ce ține de pardoseală, respectiv parchet laminat și lambriuri și desigur să nu uităm de pereți. Aceștia vor beneficia mai întâi de vopsele lavabile, iar mai apoi de fototapet sau tapet, într-o gamă variată de culori și modele. 

Niciun element interior nu este lăsat la voia întâmplării, chiar și instalații sanitare sau termice vă pot fi livrate de către Traget, după ce ați consultat rubrica respectivă. 

Decorațiuni textile pentru fiecare încăpere a casei  

Dacă domnii se vor bucura să afle că își pot procura de la Traget scule și accesorii pentru diverse reparații de tip do it yourself, doamnele vor fi încântate să afle că în oferta magazinului pot găsi decorațiuni textile pentru fiecare încăpere din casă. 

Astfel, dormitorul și camera de zi, bucătăria, baia și holul vor fi înnoite cu ajutorul lenjeriei de calitate, a covoarelor și covorașelor pentru copii, inclusiv cele termoizolante. Fețe de masă în nuanțe vesele vor decora bucătăria, iar în baie perdelele de duș și covorașele antiderapante vor face un frumos duo de culori. 

E timpul pentru smart shopping! 

Nu doar diversitatea de produse de aici încântă, cât și faptul că prețurile sunt rezonabile. Suntem într-o perioadă destul de instabilă financiar, inflația este tot mai mare, prețurile cresc. Orice ne dorim să facem, chiar și o mică schimbare în decorul casei, ne costă mai mult decât în anii precedenți. Așadar descoperim Traget și bucuria de a cumpărat smart, la prețuri bune și totul la pachet cu sfaturi prețioase. 

Toate produsele se pot alege din rubricile listate pe site. Pentru mai multe detalii consultați pagina oficială. 

Contact: comenzi@traget.ro

Articolul urmator
Monstera: ghid complet de îngrijire
Monstera: ghid complet de îngrijire
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.