Când și cum îți dai seama că mașina de spălat trebuie reparată

Când și cum îți dai seama că mașina de spălat trebuie reparată

Redactor Andreea Baluteanu

Draga ta mașină de spălat, cea care îți curăță cu atâta dedicație hainele, este supusă adesea la numeroase provocări. Are de-a face cu tone de haine, jonglează cu programe și cu tehnologii avansate, cu umezeală și cu diferențe de temperatură, toți acești factori fiind asociați și cu activitate din plin. Nu e de mirare că adesea abia ajunge să se mai mențină pe linia de plutire.

Ca în cazul tuturor electrocasnicelor (și așa cum se întâmplă și cu starea ta de sănătate), este mai bine să realizezi din timp că mașina de spălat are probleme, pentru a o repara cât se poate de repede. Azi îți spunem care sunt semnele la care trebuie să fii atentă: indicii că mașina ta de spălat are mare nevoie să fie consultată de un specialist.

Semne că mașina de spălat are nevoie urgent de o reparație

Se întâmplă, firește, ca mașina de spălat să se strice din senin, fără ca tu să fi observat ceva în acest sens, însă de cele mai multe ori există semne care îți indică faptul că este cazul să o duci la un specialist, numai că tu preferi să le ignori sau nici măcar nu le acorzi importanță. Iată despre ce e vorba în rândurile de mai jos: situațiile în care știi că trebuie neapărat să pui mâna pe telefon și să chemi specialiști în reparația mașinilor de spălat.

Apa nu se mai scurge

Dacă după ce s-a încheiat ciclul de spălare și ai scos hainele din mașină încă mai e apă în cuvă, e clar că trebuie să intervii. Profesioniștii consideră că e unul dintre semnele care indică probleme serioase cu mașina ta de spălat, dar partea bună e că este și unul dintre cele mai ușor de observat. Faptul că apa rămâne în mașină poate presupune că pompa de evacuare nu mai funcționează sau că scurgerea este înfundată. Cel mai probabil prima soluție este cea corectă, dat fiind faptul că o scurgere înfundată ar trebui să cauzeze și eliminarea apei în jurul mașinii. Cheamă neapărat un profesionist!

Mașina nu se mai învârte

Ți-ai scos hainele la fel de murdare ca atunci când le-ai băgat în mașina de spălat și ai constatat că aceasta nu se mai învârte? Una dintre probleme ar putea fi legată de pompa de apă, putându-se agrava rapid și necesitând chiar înlocuirea produsului electrocasnic. În cazuri mai frecvente și mai puțin serioase de vină pot fi curelele de la motor sau poate faptul că ușa nu se mai închide așa cum trebuie.

Mașina nu se mai umple cu apă

Un alt semn că mașina ta are nevoie neapărat de cineva care să aibă grijă de ea este faptul că nu se mai umple cu apă. Cel mai adesea este vorba despre un furtun înfundat, o problemă pe care profesioniștii de la service o pot rezolva facil. Dar uneori chiar instalațiile din casă pot fi stricate, ceea ce, din păcate, presupune intervenții majore.

Mașina face foarte mult zgomot

Deși ultimele modele de mașini de spălat sunt mai silențioase, cele care au deja câțiva ani experiență își vor face întotdeauna remarcată funcționarea. Dar dacă mașina de spălat e chiar mai gălăgioasă decât de obicei sau zgomotul e diferit, înfundat, e cazul să verifici mai întâi încărcătura sa. Mai scoate din haine sau echilibrează-le în cuvă și, dacă situația tot nu se rezolvă, cheamă neapărat un profesionist.

Reparația la mașina de spălat, gata cât ai bate din palme

Atunci când suspectezi că mașina ta s-a stricat, simți cum cerul cade pe tine. De aceea, ai nevoie urgent de un service de reparații mașini de spălat cât se poate de competent. Noi îți recomandăm din proprie experiență reparatiemasinadespalat.ro, service autorizat pentru intervenții la domiciliu atât în București, dar și în Ilfov.

Vei fi mai mult decât impresionată să afli că este suficient să suni și profesioniștii vor ajunge la tine în mai puțin de 60 de minute. Iar experiența de care se bucură service-ul e de-a dreptul copleșitoare: încă din 2005, mai mult de 5.000 de locuințe au beneficiat de reparația la mașina de spălat. Iată un număr care spune multe!

Ce mai e de adăugat? Atât deplasarea, cât și constatarea defecțiunii sunt gratuite, un motiv în plus să pui mâna pe telefon și să suni atunci când mașina ta de spălat dă semne că nu mai e în cea mai bună stare. Profesioniștii de la reparatiemasinadespalat.ro garantează că vor soluționa problemele oricărui model de mașină de spălat, fie că este vorba despre Beko, Samsung, Whirlpool sau BOSCH.

Așa că, dacă mașina ta de spălat îți transmite că nu mai poate prin intermediul semnelor de mai sus, tot ce trebuie să faci este să suni la +40 762 419 598. În maximum 60 de minute, un specialist în reparații mașini de spălat va bate la ușa ta și îți va demonstra de ce experiența de peste 10 ani a service-ului reparatiemasinadespalat.ro contează atât de mult!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.