Ce ar trebui să facem cu toții în casele noastre când trecem la ora de vară

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ora de vară reprezintă ocazia ideală de a te pregăti pentru trecerea la un nou anotimp. Există câteva schimbări pe care ar fi bine să le faci în căminul tău, pentru a avea parte de un început prospăt și de bunăstare în familia ta.

În timpul sezonului rece anumite zone din casă sau curte sunt neglijate sau nu sunt utilizate atât de des ca în zilele călduroase de primăvară. Așadar, te sfătuim să planifici din timp curățenia și întreținerea acestora. Divahair.ro îți prezintă o listă cu trucuri utile și modalități inedite de a-ți pune la punct căminul. Vezi galeria foto!

Surse articol: Familyhandyman / Goodhousekeeping / Splending

Curățenie în bucătărie

Curățenie în bucătărie

Este primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere pe lista ta. Curăță bucătăria în detaliu, pentru a începe noul sezon în forță. Scoate toate alimentele expirate din cămară și frigider, reorganizează dulapurile și curăță cuptorul, aragajul, dar și obiectele din inox.

Citește și: 5 greșeli pe care le faci în timpul curățeniei de primăvară

Reorganizează încălțămintea

Reorganizează încălțămintea

Scoate încălțările de iarnă din dulap pentru a le face loc celor de primăvară. Totodată, depozitează puloverele și hainele groase într-un spațiu special și pune la îndemână articolele pentru sezonul mai cald.

Schimbă bateriile detectoarelor de fum și monoxid de carbon

Schimbă bateriile detectoarelor de fum și monoxid de carbon

Experții în tehnicile de siguranță recomandă schimbarea bateriilor din detectoarele de fum și monoxid de carbon de două ori pe an, pentru ca dispozitivele să funcționeze în continuare în mod corect și eficient.

Curăță curtea

Curăță curtea

În timpul anotimpului cald petreci mai mult timp în curte, așadar trebuie să te asiguri că aceasta este pusă la punct. Mătură frunzele, schimbă becurile și curăță mobila de exterior. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator 9 obiecte de uz casnic pe care avem tendința de a le folosi mult mai mult timp decât ar trebui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.