Cel mai sigur truc prin care îţi faci invitaţii să se simtă ca la Hollywood

Cel mai sigur truc prin care îţi faci invitaţii să se simtă ca la Hollywood

Eugenia Dinescu, redactor

Nici meniul, nici playlistul pe care l-ai compilat pentru a anima petrecerea pe care o organizezi nu vor reuşi să te transforme într-o gazdă perfectă dacă ambianţa pe care o creezi nu este pe măsură. Decoraţiunile sunt adesea elementele care pot transforma o petrecere într-o adevărată gală, însă cei mai mulţi dintre noi tindem să trecem cu vederea detaliile subtile, dar de impact.

Atunci când te gândeşti la faimă, Hollywood şi glamour, care este primul lucru care îţi vine în minte? Covorul roşu, desigur! Poate că nu toţi putem deveni laureaţii unui premiu Oscar, însă fiecare dintre noi se poate simţi precum o celebritate atunci când păşeşte pe covorul roşu. Iată cum îl foloseşti pentru a-ţi face invitaţii să se simtă ca la Hollywood!

Covorul roşu ne face să ne gândim imediat la Hollywood, dar ştiai că istoria lui datează încă din Grecia Antică, unde regii erau întotdeauna primiţi cu un covor roşu, considerată culoarea zeilor? Fie că pregăteşti o petrecere aniversară, un eveniment corporate sau ai de gând să sărbătoreşti alături de cei mai apropiaţi prieteni, nu subestima impactul covorului roşu asupra ambianţei! Petrecerile tematice vor beneficia, de asemenea, de un plus de glamour adus de covorul roşu, care va face fiecare invitat să se simtă ca un star.

Pentru ca petrecerea ta să se transforme într-un eveniment la care chiar şi celebrităţile de peste Ocean şi-ar dori să participe, nu va trebui să investeşti sume colosale. „Covorul roşu” poate fi o mochetă gândită special pentru utilizarea de scurtă durată, care le va indica invitaţilor tăi calea sigură către distracţie!

Realizată din polipropilenă şi prevăzută cu un suport de răşină, o poţi folosi pe diferite tipuri de suprafeţe, fără să alunece. Pe trepte, beton sau podele din marmură, înăuntru sau în aer liber, poţi avea certitudinea că iconicul covor roşu va fi elementul care te transformă în cea mai bună gazdă în rândul prietenilor tăi. În plus, nimeni nu va bănui cât de repede poţi aduce aerul de Hollywood chiar la tine acasă, întinzând o rola de mochetă!


Mochetă pentru evenimente,
decorino.ro

Decorino.ro îţi pune la picioare o ofertă largă de covoare şi mochete care pot transforma instantaneu ambianţa dintr-o încăpere. Descoperă-le pe toate accesând magazinul online Decorino.ro şi nu uita de oferta specială de care poţi beneficia în această perioadă: pentru cumpărăturile mai mari de 1 000 de lei, primeşti discounturi de până la 35%!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.