Cu Altecovent găsești sistemul de ventilație potrivit nevoilor locuinței tale!   

Cu Altecovent găsești sistemul de ventilație potrivit nevoilor locuinței tale!   

Redactor Divahair.ro

Trăim într-o perioadă în care suntem din ce în ce mai stresați, nevoiți să facem față taskurilor zilnice și mai apoi să încercăm să ne și odihnim, de preferat alături de familie și în confortul casei pe care o deținem.

Liniștea dar și atmosfera din locuință ne relaxează și calmează totodată dar mai există un element care este deosebit de important și anume aerul din încăperi. Uităm deseori că oxigenul este necesar proceselor de întreținere și refacere a întregului organism și nu sesizăm că respiram un aer poluat decât atunci când suntem în vacanță, departe de aglomerația urbană.

Sistem de ventilație de la Altecovent.

Ce mai putem face pentru a fi siguri că aerul din locuință este respirabil ba chiar mai mult, este comparabil cu briza muntelui?

Putem încerca să aerisim zilnic, dar aerul de afară este încărcat cu praf, substanțe alergene și cu gazele emanate de mașini. Iar acest lucru ne poate face mai mult rău decât bine. Care ar fi soluția? Un sistem de ventilație, desigur.

Sistemele de ventilație, aliatul tău pentru o respirație sănătoasă

Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că problema aerului respirabil dintr-o locuință este pe punctul de a fi rezolvată cu ajutorul sisteme de ventilatie. Acestea dacă sunt instalate corect de către specialiști pot face minuni într-o locuință, indiferent de dimensiunea ei.

Chiar și într-o instituție, la birou sau afacerea pe care o dețineți, sistemele de ventilație au un rol major în confortul fizic într-o primă fază și mai apoi și în cel financiar, deoarece economiile făcute se vor reflecta la prețul facturilor.

Acest lucru înseamnă că banii vor fi investiți eficient într-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură care va asigura un grad sporit de confort în locuința ta la orice oră din zi sau din noapte.

Altecovent, specialiștii pe care poți conta

Cei de la Altecovent oferă o gamă completă de aparate de tip sistem ventilație cu recuperare de căldură, atât descentralizate cât și centralizate, precum și ventilatoare de baie și diverse accesorii pentru o ventilație perfectă.

Scopul lor este de a oferi clienților confortul maxim necesar unei vieți tihnite iar de-a lungul timpului au comercializat doar branduri de renume dar care sunt echilibrate din punctul de vedere al prețurilor. Produsele achiziționate fac parte din branduri premium precum Komfovent, Aspira, Novingair.

Montajul este asigurat exclusiv de către Altecovent, inclusiv la produsele achiziționate de la ei. Prețurile atractive sunt un alt plus pentru care firma Altecovent este căutată și solicitată din ce în ce mai des pe piața de profil.

În plus ei oferă consultanță pentru achiziționarea unui sistem de ventilație optim din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere tehnic și economic în așa fel încât să fie și pe placul clienților mai exigenți.

Avantajele achiziționării unui sistem de ventilație performant

Un sistem de ventilație cu recuperare de căldură nu este acel gen de produs pe care îl cumperi des ci pe care îl cumperi dintr-o necesitate majoră, aceea de a asigura familiei tale confortul pe care îl dă un aer curat zi de zi.

Un sistem bun de ventilație reușește să ofere un schimb de aer echilibrat dar are și alte avantaje deloc de neglijat, pentru care este imperios necesară achiziționarea lui.

  1. Elimină pierderile de căldură generate de deschiderea repetată a ferestrelor.
  2. Asigură izolarea fonică mai ales în locuințele situate în zone mai aglomerate.
  3. Menține cantitatea de dioxid de carbon din interior la valori mici.
  4. Menține în permanență un aer sănătos în interior.
  5. Riscul de apariție al condensului care se formează pe pereți este mult diminuat.
  6. Eficiența termică a locuinței este îmbunătățită, fără pierderi majore de căldură. Acest lucru este mai evident atunci când se optează pentru achiziționarea unui sistem de ventilație cu recuperare de căldură.
  7. Poate unul dintre cele mai importante avantaje este acela că duce la îmbunătățirea problemelor de sănătate respiratorie, în cazul celor care suferă de astm sau alergii de sezon.

Din pagina ventilatiecurecuperarecaldura.ro se poate afla că acestea au proprietatea de a reduce cantitatea de praf prin filtrele cu care este prevăzut, elimină riscul de răspândire a polenului și reduc compușii organici care sunt extrem de volatili.

Sigur că sistemul în sine este extrem de util mai ales în marile aglomerări urbane dar și în zonele mai puțin poluate el este necesar deoarece indiferent de clădire aerul umed și irespirabil dinăuntru trebuie împins spre exterior și înlocuit cu aer curat.

Alte avantaje, ocuparea unui spațiu minim și economii la facturi

Sistemele de ventilație vin sub forma unui kit complet, gata de instalat cu ajutorul profesioniștilor de la Altecovent, cu planificare în prealabil dar mai ales cu costuri minime.

După instalarea sistemului, consumul de energie scade cu 30% ceea ce duce în timp la economii serioase.

Sistemele de ventilație au dimensiuni reduse, prin urmare nu vor ocupa mult spațiu în locuință. Garanția eficienței și a unui preț bun precum și alte detalii se găsesc pe site-ul oficial al firmei Altecovent.

Articolul urmator
Beneficiile neobișnuite pe care le are spălatul de mână al vaselor
Beneficiile neobișnuite pe care le are spălatul de mână al vaselor
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți, potrivit personalității tale
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți, potrivit personalității tale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.