Cum să te bucuri de un aer curat în casa ta chiar dacă faci pregătiri intense pentru Paște

Cum să te bucuri de un aer curat în casa ta chiar dacă faci pregătiri intense pentru Paște

Ramona Jurubita

Ciorbă și friptură de miel, drob, cozonaci, pască, ouă vopsite, alte prăjituri sofisticate și multe alte preparate – toate te-au dus instant cu gândul la Paște, nu-i așa? S-ar putea să simți deja mirosul acestor bucate alese și inima să îți crească de bucurie când realizezi că mai este foarte puțin până la încheierea postului, moment în care te poți bucura de felurile de mâncare preferate.

Gospodinele se pregătesc intens și se apucă de gătit cu două-trei zile înainte, fiindcă vor să aibă masa plină în momentul în care sărbătorim cu toții Învierea lui Iisus. Mâncărurile tradiționale sunt cele mai bune atunci când sunt făcute în casă, știm asta cu toții, dar ce ne facem cu mirosurile care rămân impregnate în haine, pereți, perdele și draperii? Se poate observa ușor cum scade calitatea aerului din locuințe în perioadele în care tot aromele intense acaparează bucătăria și apoi se răspândesc și în alte camere. Cea mai mare problemă intervine când nu mai reușim să scoatem aromele îmbietoare din perdele și draperii, mai ales dacă nu avem timp să le spălăm înainte să sosească musafirii invitați la masa de Paște.

femeie care respira aerul curat din casa

Cei de la Dyson s-au gândit să creeze un ajutor pentru toți oamenii care vor să respire aer curat în propriile locuințe. Este un dispozitiv care nu ar trebui să lipsească nimănui, mai ales persoanelor care fumează în casă, gătesc în mod frecvent sau locuiesc în zone extrem de poluate, cum ar fi orașele mari.

Ești pregătită să faci cunoștință cu eroul care te va salva în situațiile dificile? Purificatorul și ventilatorul Dyson Purifier Cool TP07 este gata să te întâlnească și să îți facă viața mai ușoară. Iată cum te ajută numeroasele tehnologii integrate în acest aparat inteligent:

 • Senzorii integrați analizează aerul automat și constant, în timp ce algoritmul unic Dyson verifică datele în fiecare secundă. Acesta diagnostichează poluanții la nivel molecular, afișând rezultatele live, pe ecranul LCD.
 • Filtrul HEPA H13 captează 99,95% din particulele de până la 0,1 microni. Un strat de carbon activ elimină, de asemenea, mirosurile și gazele.
 • Doar purificatoarele Dyson au tehnologie Air Multiplier. Aceasta generează o putere mare de circulație pentru a atrage în aparat chiar și poluanții îndepărtați, proiectând aer purificat în întreaga cameră.
 • Aparatul îndeplinește standardul HEPA H13, astfel că toți poluanții filtrați rămân la interior.

Purificatorul și ventilatorul Dyson Purifier Cool TP07

Atât mirosurile neplăcute, cât și poluanții vor dispărea din încăperile în care îți petreci mare parte din timp. Nu trebuie să îți mai faci griji legate de sănătatea căilor respiratorii pentru că de acum vei fi în siguranță în propria locuință. Nu este nevoie nici să te întrebi ce vor spune musafirii dacă simt miros de mâncare în momentul în care îți trec pragul. Cu Dyson Purifier Cool TP07 toate problemele dispar!

Purificatorul și ventilatorul Dyson Purifier Cool TP07

Uite câte beneficii ai dacă îți achiziționezi un astfel de produs doi în unu (care este și purificator și ventilator):

 • Când vremea este mai caldă, purificatorul oferă un flux puternic de aer purificat și cu efect de răcire.
 • Direcționează aerul prin spatele aparatului, pentru a purifica, fără efectul de răcire, când nu vrei să scazi temperatura din cameră.
 • Este cu 20% mai silențios decât modelul precedent, fiind proiectat acustic pentru a reduce turbulențele.
 • Poți controla și monitoriza calitatea aerului de oriunde te-ai afla, cu ajutorul aplicației Dyson Link ce poate fi instalată pe telefon.
 • Are și un mod nocturn care te ajută să ai un somn mai liniștit. Monitorizează și purifică aerul, folosind cele mai silențioase setări și estompează lumina ecranului.
 • Oscilația reglabilă (de până la 350°) proiectează aer purificat în întreaga încăpere.
 • Filtrul se schimbă rapid și ușor, iar înlocuirea optimă a acestuia este posibilă datorită notificărilor automate privind durata de viață a filtrului afișate pe ecranul LCD sau în aplicația Dyson Link.
 • Găsești în pachet și o telecomandă curbată și magnetizată, ușor de păstrat pe aparat.

Aplicația prin intermediul căreia poate fi controlat purificatorul și ventilatorul Dyson Purifier Cool TP07

După ce ai citit toate detaliile esențiale, mai mult ca sigur te simți pregătit/ă pentru sărbătorile Pascale. Nimic nu te poate face să renunți la masa organizată alături de prieteni și familie, având în vedere că mirosurile și poluanții nu mai reprezintă o piedică sau un disconfort pentru voi, oricât de mulți v-ați strânge în sufragerie. Dacă nu ești încă sigur/ă că merită să faci o astfel de investiție, găsești mai multe informații pe dyson.com.ro. Intră și convinge-te de utilitatea unui purificator de aer!

Articolul urmator
Monstera: ghid complet de îngrijire
Monstera: ghid complet de îngrijire
Cât de curat este sufletul tău?
Incepe quiz
Cât de curat este sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.