Incalzire in pardoseala de la Amass - o solutie rentabila pentru consum!

Incalzire in pardoseala de la Amass - o solutie rentabila pentru consum!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Desi afara inca este vara, timpul trece foarte repede, iar pretul facturii la gaz creste in mod constant de 15 ani (fata de 1996 a crescut de 4 ori cel putin comparat cu kwh energie electrica). Pe piata din Romania exista foarte multe solutii si produse menite sa va ofere cel mai bun grad de comfort, insa nici o solutie nu pare sa ofere acel echilibru necesar intre performanta si pret. AMASS va ofera solutii de incalzire care vin sa va ofere atat comfortul termic de care aveti nevoie, cat si un raport pret / calitate (investitie si consum) foarte bun. Vorbim mai exact despre sistemele electrice de incalzire in pardoseala si sistemele de incalzire pe baza de radiatoare cu roca vulcanica Toate solutiile propuse de AMASS sunt solutii mai ieftine decat gazul la consum, ele facand exceptie de la regula: Electric e scump! Pe piata din tara noastra sunt multi furnizori de astfel de sisteme, insa desi acestia stipuleaza faptul ca sunt produse in tari cu traditie, informatiile sunt de cele mai multe ori eronate.

Amass este singurul importator de sisteme de incalzire in pardoseala electrice produse in Danemarca si va ofera cele mai bune si rentabile solutii pentru casa dumneavoastra sau sediul firmei dumneavoastra. Ei bine, despre avantajele acestui tip de incalzire vom dezbate si in urmatoarele articole, insa acum ne vom opri la randamentul lor.

Consum redus la un nivel inalt de performanta

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care consuma foarte mult si necesita si o lunga perioada de functionare, sistemul de incalzire in pardoseala prin cabluri electrice ofera un consum foarte redus de chiar si cativa wati pe metru liniar. Pe langa acest lucru, oferim si modele de tubulatura de incalzire cu sistem de autolimitare. Astfel, sistemul de limitare scade consumul sistemului odata cu cresterea temperaturii.

Pentru a putea oferi un asemenea randament, cablurile de incalzire in pardoseala oferite de AMASS sunt echipate cu tehnologii avansate cum ar fi insertiile de teflon din mantaua PVC de protectie de exterior. Aceasta ofera o rezistenta mult sporita la solicitari mecanice.

Datorita structurii bifilare (2 fire interioare de incalzire) randamentul este sporit, consumul pentru un cablu de incalzire in pardoseala cu lungimea de 11 metri fiind de numai 200W. Un astfel de cablu este suficient pentru a genera o temperatura placuta intr-o camera mai mica sau intr-un hol. Este bine stiut faptul ca un convector electric consuma undeva pe la 500 de wati, insa pentru a putea incalzi o camera de 20m2 este necesara functionarea acestuia pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru se datoreaza si suprafetei reduse active ce are rolul de a incalzi.

Randament superior fata de sistemele clasice de incalzire in pardoseala

La sistemele de incalzire in pardoseala electrice oferite de noi, durata de timp necesara pentru a incalzi aceeasi suprafata este mult mai scurta, iar consumul total ar fi undeva pe la 300 - 400 wh/zi iarna pentru 1 mp incalzit. Clar, putem vorbi de o diferenta enorma de consum dintre cele doua tipuri de incalzire.

Pentru a afla mai multe despre avantajele sistemelor de incalzire pentru pardoseli oferite de noi, puteti oricand sa ne vizitati pe site-ul www.amass.ro iar daca va decideti sa optati pentru un astfel sistem de incalzire in pardoseala va asiguram si montajul acestuia. Astfel veti avea parte de o solutie garantata dar si de un real avantaj in ceea ce priveste amortizarea pretului intr-un timp foarte scurt.

Articolul urmator
La ce program se spală adidașii, ca să nu îi strici
La ce program se spală adidașii, ca să nu îi strici

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.