Lucruri pe care trebuie să le știți atunci când cumpărați un televizor 4k

Lucruri pe care trebuie să le știți atunci când cumpărați un televizor 4k

Andreea Constantin

Folosiți acest ghid de cumpărare a televizorului pentru a obține televizorul potrivit pentru așteptările și bugetul dumneavoastră. Dacă vă grăbiți, iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un televizor. Explicăm mai detaliat fiecare dintre aceste puncte în ghidul nostru de cumpărare a televizorului de mai jos:

Sfaturi rapide din ghidul de cumpărare a televizorului

Nu cumpărați un televizor cu o rezoluție mai mică de 4K. Evitați televizoarele full HD sau 1080p, cu excepția cazului în care căutați un al doilea (sau al treilea) televizor. Și chiar și atunci, gândiți-vă dacă vă puteți întinde bugetul pentru 4K.

Puteți sări peste televizoarele 8K (deocamdată). Televizoarele 8K sunt super scumpe, iar filmele și emisiunile 8K nu sunt încă disponibile.

Așteptați-vă să plătiți aproximativ 500 de dolari pentru un televizor 4K de 55 de inci cu buget bun. Și cel puțin 900 de dolari pentru un model de 65 de inci. Modelele cu o imagine mai bună, difuzoare îmbunătățite și funcții de ultimă generație vor costa mai mult.

Căutați o rată de reîmprospătare de 60 Hz sau 120 Hz: Când vine vorba de ratele de reîmprospătare, 60 Hz este bun, dar 120 Hz este mai bun. O rată de reîmprospătare mai mare oferă o mișcare mai fluidă pentru orice, de la filme și emisiuni, la sporturi în direct și jocuri.

Căutați un set compatibil HDR: Acesta oferă culori mai realiste și un contrast mai bun. Luați în considerare, de preferință, un televizor care acceptă formatele mai avansate, și anume HDR10+ sau Dolby Vision. Unele le vor suporta pe ambele.

Televizoarele OLED arată mult mai bine decât majoritatea televizoarelor LCD: Dar televizoarele QLED de la Samsung, Vizio și TCL reprezintă o soluție de mijloc accesibilă.

televizoare la oferta

Căutați cel puțin patru porturi HDMI. Și optați pentru cel mai nou format HDMI 2.1, dacă puteți.

Planificați să cumpărați un soundbar. Difuzoarele televizoarelor sunt mai proaste în zilele noastre, deoarece ecranele sunt mai subțiri.

Evitați garanțiile extinse. Este posibil ca societatea de carduri de credit să vă ofere deja protecție la cumpărare.

ETOC are câteva oferte excelente la televizoarele 4K în acest moment

De la cele mai premium televizoare OLED la televizoarele 4K simple și ușor de instalat, sau chiar la televizoarele Full HD 1080 ultra ieftine, oferta ETOC.ro le are pe toate la reducere în acest moment. 

Dacă doriți să vă completați configurația sau chiar să adăugați un alt televizor într-o altă parte a casei, aceasta ar putea fi vânzarea perfectă pentru dumneavoastră.

Există, de asemenea, o grămadă de sisteme de sunet pentru acasă strălucitoare la vânzare în acest moment, gata și așteptând să vă ridice configurația de jocuri la nivelul următor.

Oferte pentru televizoare 4K la ETOC în acest moment

Mai multe oferte de televizoare 4K la ETOC

televizoare la oferta

În prezent, puteți găsi televizoare Full HD până la doar 179,99 $ și puteți obține televizoare 4K la doar 299,99 $, de asemenea - cum ar fi VIZIO V-Series 50" Class 4K HDR Smart TV, care scade de la 379,99 $ pentru o perioadă limitată de timp la ETOC.

Sau, poate doriți să completați o configurație home cinema, cu cele mai mari și mai bune televizoare, și chiar și un sistem de sunet nou-nouț, de asemenea. Noul televizor C2 OLED Smart OLED 4K UHD de clasă 65" de la LG (perfect pentru televizoare precum PS5 sau Xbox Seria X) a scăzut la 1899,99 dolari, cu 600 de dolari mai puțin decât prețul de listă.

Articolul urmator
Copacul pe care niciun român nu trebuie să-l planteze în curte pentru că atrage ghinionul asupra gospodăriei
Copacul pe care niciun român nu trebuie să-l planteze în curte pentru că atrage ghinionul asupra gospodăriei
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.