Ofera-i cainelui tau cea mai buna protectie impotriva parazitilor! Merial lanseaza in Romania NexGard Spectra si Frontline Tri-Act

Ofera-i cainelui tau cea mai buna protectie impotriva parazitilor! Merial lanseaza in Romania NexGard Spectra si Frontline Tri-Act

Eugenia Dinescu, redactor

Merial – Group Sanofi, producatorul celui mai cunoscut si recomandat antiparazitar pentru caini si pisici de pe piata, FRONTLINE Combo, anunta lansarea NexGard Spectra (afoxolaner+milbemicina) si FRONTLINE TRI-ACT (fipronil+permetrina).


“Prin lansarea NexGard Spectra si FRONTLINE TRI-ACT, Merial si Veteco isi continua cu succes programul inceput in Romania in urma cu mai bine de 15 ani si completeaza, pentru medicii veterinari si proprietarii de caini din tara noastra, frontul de lupta pentru ingrijirea responsabila si eficienta a animalelor de companie si evitarea problemelor serioase de sanatate cauzate de purici, capuse, muste, tantari sau diversi viermi interni” a spus Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în România .

NexGard Spectra omoara puricii repede, înainte de a depune oua si asigura o protectie de durata impotriva puricilor si capuselor. Formula sa inovatoare afoxolaner+milbemicina ucide parazitii interni (nematode), prevenind dirofilarioza cardiaca prin administrare lunara. NexGard Spectra este rezultatul expertizei Merial în tehnologiile produselor masticabile, un comprimat oral palatabil care ofera o eficacitate excelenta cu o doza redusa de substanta activa, fiind bine tolerat cand este administrat lunar la doza recomandata pentru tratament.

NexGard Spectra este disponibil in 5 prezentari comerciale pentru caini adulti indiferent de greutate dar si pentru pui incepand cu varsta de opt saptamani, cu o greutate de cel putin doua kilograme.
NexGard Spectra este disponibil numai pe baza de recomandare si reteta eliberata de medicul veterinar si va fi comercializat exclusiv in reteaua medicala veterinara.  

FRONTLINE TRI-ACT
este un produs topic exclusiv pentru caini cu o actiune repelenta eficace impotriva capuselor si insectelor zburatoare (muste, tantari, flebotomi), vectori ai leishmaniozei si dirofilariozei cardiace. Formula puternica pe baza de fipronil+permetrina ucide timp de 4 saptamani puricii inainte de depunerea oualor si capusele inainte de a se fixa pe caine.

FRONTLINE TRI-ACT este disponibil in 5 prezentari comerciale pentru caini adulti si pui de opt saptamani sau mai mari, cu o greutate de cel putin 2 kilograme.

Cu aceste doua noi game lansate acum, portofoliul de produse antiparazitare pentru animale de companie oferit de Merial prin Veteco in Romania, se extinde la un numar impresionant de 32 prezentari comerciale care acopera practic toate nevoile, exigentele si asteptarile medicilor veterinari si proprietarilor de animale:


•    NexGard Spectra – tratamentul oral lunar cu cel mai larg spectru impotriva parazitilor externi si parazitilor interni la caine
•    NexGard – primul tratament oral lunar impotriva parazitilor externi la caini
•    Certifect – arma suprema care actioneaza in 2 ore de la aplicare impotriva capuselor la caini
•    FRONTLINE TRI-ACT – noua solutie Spot-On repelenta optimizata pentru indepartarea si combaterea insectelor zburatoare, puricilor si capuselor la caini
•    Broadline – solutia Spot-On cu aplicator, cu cel mai larg spectru impotriva parazitilor externi si interni la pisica
•    Frontline Combo – marca antiparazitara nr. 1 in lume pentru caini si pisici
•    Frontline – formula originala (pipeta sau spray) pentru caini si pisici

„Lupta impotriva parazitilor la animalele de companie este in ADN-ul nostru. Prin istorie, inovatie, expertiza si diversitate, Merial a demonstrat ca este un lider mondial pe pia?a produselor antiparazitare pentru animale de companie. Noi, la Veteco vom continua in Romania eforturile sustinute incepute in urma cu 15 ani pentru mentinerea standardului de excelenta a serviciilor de promovare si distributie, pentru a oferi partenerilor nostri, medicii veterinari si pacientii acestora, cele mai noi si avansate produse care sa le asigure succesul prin tratamentele pe care le recomanda, participand in acest fel la consolidarea prestigiului lor profesional .” a completat Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în Romania.

Articolul urmator
Deparazitarea internă la câini și la pisici: de ce este importantă
Deparazitarea internă la câini și la pisici: de ce este importantă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.