Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Palatul inspirat din „50 Shades of Grey”: cum arată camera cu 50 de leagăne pentru amor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Conacul Croydon Hall din Rodhuish, Somerset, a fost destinat să găzduiască „petreceri pentru adulți” și se mândrește cu o serie întreagă de detalii bizare.

piscina

Sursa foto: Pinterest 

Un „conac cu leagăne” era cândva un loc special pentru întâlnirile nu tocmai cuminți dintre adulți, un fel de hotel pentru aventuri pasionale. 

Camera din „50 Shades of Gray”

Croydon Hall are 15 dormitoare și o mulțime de accesorii obraznice, inclusiv o Cameră Roșie, inspirată din „50 Shades of Grey”. Nu lipsesc „leagănele” pentru amor, cătușele și lanțurile atașate paturilor. 

camera rosie

Sursa foto: Pinterest

Proprietarul a dispus amenajarea unei camere după modelul din „50 Shades of Gray”, cu un pat de lemn cu lanțuri de fier, perne pufoase roșu și negru, un covor roșu și draperii stacojii, care atârnă de pe tavan. Pereții sunt zugrăviți în negru. 

Conacul este dotat cu piscină, bar și spa și poate fi un loc al plăcerilor pentru oaspeții înstăriți. 

barul

Sursa foto: Pinterest

„Toată lumea poate să se dea în leagăn”

Acesta este mottoul firmei Exclusively Silks care administrează conacul. Descrierea hotelului pentru amor este destul de sumară:

„Croydon Hall din Minehead oferă cazare pentru adulți; avem o piscină sezonieră în aer liber, o grădină și un bar. La Croydon Hall toate camerele sunt dotate cu un dulap și o baie privată, precum și cu fierbătoare. Taunton se află la 30 de kilometri de Croydon Hall, în timp ce Bridgwater se află la 35 de kilometri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Exeter, situat la 74 de kilometri de hotel. Vorbim limba ta!" 

camera disco

Sursa foto: Pinterest

Totuși, unele săli sunt foarte frumoase și decorate cu opere de artă, cum este, de exemplu, Sala Disco. Cât despre camere, faima lor deja aduce clienți și fără prea multe cuvinte pompoase și descrieri amănunțite. 

Surse foto: Pinterest, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!