Paseste in primul apartament de lux decorat de casa Hermes

Paseste in primul apartament de lux decorat de casa Hermes

Madalina Nazalu, redactor Divahair.ro

Brand-ul, recunoscut pentru accesoriile sale emblematice pentru moda high-class, semneaza un nou capitol in istoria luxului extrem. Extravaganta casa de moda Hermes a semnat piesele mobiliere si amenajarea interioara a unui apartament de 62 000 de metri patrati, aflat in incinta cladirii detinute de SC Global Developments in Patterson Hill, Singapore.

 

 

Brand-ul de origine franceza l-a desemnat pe designer-ul din spatele  liniei La Table Hermes (destinata decoratiunile interioare), Yves Taralon, pentru a colabora cu Directorul de Creatie SC Global Developments, Michelle Cheong.

Care a fost rezultatul? Un spatiu interior in care se regaseste, cu success, filozofia estetica imbratisata de Casa Hermes: art de vivre.

 

 

Fiecare detaliu unicat al spatiosului apartament de lux a fost conceput special de brand-ul Hermes:  piesele de mobilier, tapetul, tapiteria, obiectele decorative, covoarele.

 

 

Helene Dubrule, managerul general al casei Hermes, a declarat:

Suntem mereu in cautarea excelentei, iar aceasta realizare ambitioasa exprima, pentru prima data, pasiunea de care da dovada brand-ul nostru in domeniul design-ului de interior, urmand o traditie solida in istoria artei decorative de sorginte frantuzeasca.
Articolul urmator
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.