Nu Skin

Șase modele de tavan pentru o ambianţă modernă

Eugenia Dinescu, redactor
Grinzi arhitecturale

Grinzi arhitecturale

Dacă până acum ai asociat grinzile expuse cu cabanele de la munte, noile tendinţe îţi demonstrează că ele nu sunt rezervate doar interioarelor tradiţionale. Alege să păstrezi aspectul natural al lemnului pentru un spirit frust, perfect într-o casă amenajată într-un stil rustic, sau optează pentru grinzi vopsite într-o culoare contrastantă, dacă îţi doreşti să creezi un spaţiu urban, cu o atmosferă contemporană. Singurul lucru de care ar trebui să ţii cont? Înălţimea tavanului. Într-o casă cu un tavan jos, grinzile expuse pot crea efectul unei încăperi „îngrămădite”.

Tavanul nu este doar „al cincilea perete” dintr-o încăpere. Dacă îi acorzi atenţia cuvenită, tavanul se poate transforma în detaliul care schimbă complet ambianţa din locuinţa ta. Deşi albul rămâne o opţiune clasică, tendinţele în materie de amenajări interioare reinventează tavanul aşa cum îl ştim, încât „plat” şi „alb” nu-şi mai au locul printre adjectivele care îl descriu.

Cu detalii arhitecturale, jocuri de texturi sau printuri interesante, modelele de tavan din 2016 creează o ambianţă modernă, pe care îţi vei dori să o integrezi în locuinţa la care visezi. Ai nevoie de inspiraţie? Şase dintre cele mai spectaculoase modele de tavan din 2016 te aşteaptă să le descoperi în galerie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!