Șase trucuri istețe care schimbă fața casei tale

Ionelia Olteanu

Locuința este singurul refugiu care oferă stabilitate, relaxare și confort și este locul în care găsești întotdeauna liniștea de care ai nevoie. Dacă locuiești de foarte mult timp într-o casă, este firesc să îți dorești schimbarea unor lucruri și să reîmprospătezi atmosfera, pentru a te simți și mai bine.

Dacă renovarea ți se pare o investiție mult prea costisitoare, încearcă să faci micile schimbări pe rând, ca să ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești. Îți prezentăm șase trucuri istețe pe care le-am aflat când am descoperit Sunna.ro, primul magazin online de jaluzele din România. Acestea vor schimba fața casei tale și sunt atât de ieftine încât portofelul tău va răsufla ușurat. 

dormitor

Trucurile care schimbă fața casei tale

Rulourile, pentru că despre ele este vorba, sunt soluția ideală de umbrire, pentru care optează din ce în ce mai multe persoane. Se potrivesc perfect oricărui tip de geam și te ajută să menții un decor simplu al încăperii sau să creezi un design deosebit.

1. Jaluzele plisate

Aceste jaluzele au un design elegant care permite controlarea nivelului de lumină care pătrunde în cameră. Pliseele au forma unor evantaie textile care conferă o notă de personalitate ferestrei. Se montează extrem de ușor pe rama geamului și asigură atât intimitatea căminului, cât și protecția împotriva soarelui, mai ales vara, când acesta este foarte puternic.

Cei de la Sunna.ro recomandă modelul AB41, deoarece este cel mai ușor de folosit. Utilitatea sa constă în faptul că se poate deschide atât de jos în sus, cât și de sus în jos. Fixarea sa va permite luminii să treacă prin geam exact cât trebuie. Modelul este disponibil în mai multe culori, astfel încât ai posibilitatea să alegi ceea ce crezi că se potrivește cel mai bine casei tale. Sunt concepute pentru a feri locuința de temperaturile ridicate.

jaluzele dormitor

Jaluzele plisate, modelul AB41, Aida - 310 lei

2. Rolete zebră

Roletele zebră se montează la ferestre, pe interior, și constituie sisteme moderne de umbrire. Permit reglarea cantității de lumină care pătrunde în cameră, fiind realizate sub forma unor benzi din material textil, cu fâșii opace și transparente. Când acestea se suprapun total, creează un efect de umbrire totală.

Ai ocazia de a alege de pe Sunna.ro modelul care îți place mai mult, în funcție de preferințele tale. Poți alege dintr-o paletă largă de culori, printre care galben, albastru, vișiniu sau negru. Pot fi montate pe geam, perete sau tavan, în funcție de nevoile tale.

jaluzele albe

Rolete zebră, zi-noapte, Grace III, 129 de lei

3. Rulouri clasice

Dacă ești o persoană căreia îi plac lucrurile simple, chiar și când vine vorba despre amenajarea casei, atunci rulourile clasice sunt exact ceea ce ai nevoie. Se potrivesc perfect oricărui tip de ferestre, iar designul simplu îți permite să le integrezi în camera ta fără nicio problemă.

Dacă alegi rulourile clasice de la Sunna.ro, poți să fii convins că ai făcut un pas înainte în decorarea inteligentă și cu gust a locuinței tale, indiferent de stilul acesteia. Acestea sunt confecționate din poliester 100%, ceea ce îți garantează protecția optimă împotriva razelor solare.

rulouri pentru dormitor

Rolete textile, culoare albă, 76.50 de lei

4. Rulouri blackout

Aceste rulouri potrivite pentru orice tip de încăpere sunt 100% opace și nu permit deloc pătrunderea luminii din exterior. Poți să alegi rulourile blackout dacă îți dorești să blochezi cât mai bine lumina soarelui în miezul zilei. Așadar, dacă vrei să te odihnești la prânz, dar nu reușești, înseamnă că încă nu ai achiziționat aceste rulouri de pe Sunna.ro.

Dacă îți dorești un dormitor perfect întunecat în orice moment al zilei, atunci trebuie să știi că poți să alegi dintr-o paletă largă de culori.

rulouri blackout

Rolete textile blackout, 114.40 de lei

5. Rolete metalice

Designul deosebit al acestor rolete schimbă fața casei tale și îți oferă în același timp protecție și intimitate. Sunt semitransparente, ceea ce permite pătruderea parțială a luminii. Printul metalic înfrumusețează camera, iar pe Sunna.ro ai la dispoziție mai multe modele din care poți să alegi. Orice alegere vei face, îți vei declara mulțumirea imediat după ce vei observa cât de bine își fac treaba.

rolete metalice

Rolete textile Metalic Print, 119 lei

6. Rolete în culori vii

Înfrumusețează-ți casa și alege roletele în culori vii pe care le găsești pe Sunna.ro. Acestea se potrivesc în casa ta, indiferent de culoarea pe care o are mobila. Te-ai gândit vreodată că ai posibilitatea de a asorta jaluzelele cu restul obiectelor din casă? Uite că acum se poate, datorită paletei largi de culori, pentru un stil modern și un design deosebit. 

rulouri culori vii

Rolete BO ALU GALBEN 12504, 121.50 de lei

Dacă vei ține cont de aceste șase trucuri, vei oferi o nouă imagine casei tale și vei trece mai ușor peste vara caniculară. Protejează-te de soarele puternic și apelează cu încredere la Sunna.ro!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.