Tehnologia aspiratoarelor verticale fără fir: care sunt inovațiile

Tehnologia aspiratoarelor verticale fără fir: care sunt inovațiile

Andreea Constantin

Timpul este o resursă prețioasă pentru fiecare dintre noi, mai ales când viața cotidiană presupune o serie de responsabilități, atât acasă, cât și la muncă. O bună parte din acest timp îl alocăm activităţilor casnice, cum ar fi gătitul, spălatul şi călcatul hainelor sau curăţenia. Toate acestea necesită atenție sporită, mai ales dacă ne dorim ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor: de exemplu, când facem curățenie, vrem ca la final locuința să arate impecabil și să ne ofere o stare de bine.

Din fericire, cu ajutorul electrocasnicelor moderne de care dispunem în ziua de astăzi, putem fi mai rapizi şi mai eficienţi. Aspiratorul este un ajutor valoros în orice gospodărie, eliminând într-un timp scurt praful și murdăria de pe covoare, mochetă, gresie sau parchet. Dacă îți dorești să poți aspira mai comod, obținând totodată pardoseli curate, poți apela cu încredere la un aspirator vertical fără fir. Acesta e simplu de manevrat și, așa cum vei afla în continuare, poate dispune de funcții inovatoare și multiple accesorii versatile pentru toate tipurile de suprafețe, care transformă curățenia într-o activitate aproape lipsită de efort.

Caracteristici importante ale aspiratoarelor verticale fără fir

La fel ca în cazul majoritaţii aparatelor electrocasnice, aspiratoarele au beneficiat în ultimii ani de îmbunătăţiri continue a performanţelor. Astfel, au devenit din ce în ce mai eficiente şi, în același timp, mai ușor de utilizat. Aspiratoarele fără fir au fost concepute pentru a oferi o libertate mai mare de mișcare. Lipsa cablurilor te ajută să nu mai depinzi în mod constant de prizele din casă în timp ce faci curățenie. Știi acel moment în care trebuie să oprești aparatul și să cauți o altă priză, pentru a putea aspira în camera alăturată? Folosind un aspirator vertical fără fir poți uita de acest neajuns, astfel încât curățenia să continue fără întreruperi.

În cazul în care te întrebi cât de mult poate funcționa aspiratorul între încărcări, e bine să știi că aspiratoarele verticale de ultimă generație au o automie generoasă. De exemplu, când faci curățenie folosind un aspirator ca Rowenta X-Force Flex 15.60, bateria detașabilă îți garantează o autonomie de până la 1 oră și 20 minute. În plus, panoul de afişaj al aparatului te ţine permanent la curent cu autonomia rămasă, în minute și procent.

Pentru a reduce timpul necesar efectuării curăţeniei, unele aspiratoare verticale fără fir sunt prevăzute și cu accesoriu tip cap de aspirare cu mop, ceea ce le permite să aspire şi să spele în acelaşi timp. Astfel te poți ocupa concotiment de două activități casnice, ducându-le la bun sfârșit mult mai rapid.

Un alt mare plus al aspiratoarelor verticale fără fir este faptul că sunt uşoare și pot fi utilizate și în poziţia de aspirator de mână, pentru a aspira eficient oriunde, inclusiv pe suprafețe precum canapelele, fotoliile, draperiile chiar şi tavanul (poți atașa rapid și ușor accesoriul dedicat acestor suprafețe). Cu ajutorul lor poţi curăţa eficient chiar şi interiorul maşinii, fără a mai fi nevoie să achiziţionezi un aparat separat pentru această activitate. Multe aspiratoare verticale fără fir au incluse în pachet accesorii, pentru a-ți permite să obţii rezultate perfecte, indiferent de natura suprafeţei pe care doreşti să o cureţi.

Ce funcții inovatoare au aspiratoarele verticale fără fir

Dacă ești în căutarea unui nou ajutor care să simplifice sesiunile de curățenie, un aspirator vertical fără fir poate fi exact ceea ce cauți. Producătorii de aparatură electrocasnică sunt permanent preocupaţi să aducă elemente inovatoare pentru produsele lor, așa cum este şi în cazul aspiratoarelor verticale fără fir de ultimă generaţie de la Rowenta. Iată ce beneficii îți oferă un aspirator performant, pentru a te ajuta să obții suprafețe curate, cu mai puțin efort:

  • Putere mare de aspirare - ai observat că uneori se întâmplă ca aspiratorul să nu facă față prafului în mod corespunzător? Este foarte frustrant ca după ce ai aspirat în întreaga locuință să găsești pe jos praf, fire de păr sau gunoaie de mici dimensiuni, de care sperai să fi scăpat. Cu un aspirator vertical ca Rowenta X-Force Flex 15.60, poți uita de aceste neplăceri. Modelul îţi oferă combinaţia dintre performanţa înaltă şi cea mai bună experienţă în materie de aspirare de la Rowenta, fiind dotat cu un motor ce foloseşte tehnologie DigitalForce, cu o putere de aspirare de până la 230 Air Watts.
  • Autonomie crescută - curățenia nu ar trebui să fie întreruptă de fiecare dată când intri în altă cameră. De aceea, bateria puternică a aspiratoarelor Rowenta îți oferă autonomie crescută, de până la 80min când utilizezi aspiratorul de mână în modul Eco.
  • Simplitate în manevrare - aspiratoarele verticale sunt mult mai ușoare decât cele clasice, iar când le folosești ca aspiratoare de mână sunt și mai simplu de manevrat, ceea ce le transformă în ajutoarele perfecte pentru curățenia zilnică. Știai că Rowenta X-Force 9.60 are doar 1.1kg in poziția de aspirator de mână?
  • Flexibilitate și posibilitatea de a aspira în zone mai puțin vizibile - aspiratoarele verticale cu iluminare LED la nivelul capului de aspirare sunt foarte utile pentru a observa chiar și cele mai mărunte particule de praf sau fire de păr, inclusiv în zonele mai puțin accesibile. Cele mai noi modele de aspiratoare verticale fără fir Rowenta sunt dotate cu cap de aspirare cu tehnologie Power Led Vision, precum și cu tubul flexibil Flex, ce se îndoaie și îți facilitează accesul în spaţiile mai înguste, nemaifiind necesar să te apleci în mod repetat pentru a putea aspira în locurile mai puţin accesibile.
  • Curățenie optimizată în funcție de tipul suprafețelor - ultimele modele de aspiratoare verticale X-Force Flex de la Rowenta, cum ar fi 15.60, 14.60, 12.60 şi 9.60, au funcţia inteligentă de ajustare automată a puterii de aspirare în funcţie de natura suprafeţei aspirate. Asta înseamnă că poţi trece de la aspiratul podelelor la curățarea covoarelor sau mochetei, fără să mai fie nevoie să schimbi manual puterea de aspirare. Totodată, dacă ai un prieten patruped și îți dorești să faci curățenie cât mai eficient, merită să iei în considerare aspiratoarele din gama X-Force cu accesoriu Mini Turbo Brush. Acestea sunt dedicate deţinătorilor de animale de companie, fiind eficiente în îndepărtarea cu succes a părului de animale rămas pe canapele, scaune sau locuri mai înguste.
  • Accesorii pentru optimizarea procesului de aspirare -dacă dorești, poți îmbunătăți versatilitatea aspiratorului tău vertical, folosind o serie de accesorii create special pentru acesta. De exemplu, capul de aspirare Mini Flex, pentru a curăța mai ușor spațiile greu accesibile, precum zonele dintre piesele de mobilier sau interiorul mașinii. Stația de andocare a modelului X-FORCE 15.60 este un alt accesoriu util, ce îți permite să depozitezi aspiratorul și toate accesoriile sale într-un singur loc. Piciorul bazei de încărcare poate fi utilizat ca prelungitor, atunci când vrei să aspiri praful din zonele înalte, cum ar fi tavanul. Accesoriul pentru spații înguste îți permite să aspiri ușor în locurile cu spațiu limitat, cum ar fi între pernele canapelelor.
  • Aspirare și spălare concomitentă - anumite modele de aspiratoare verticale de la Rowenta sunt dotate cu cap Aqua, pentru a asigura un sistem de curăţare 2 în 1. Cu alte cuvinte, poţi aspira şi spăla simultan economisind astfel timp și energie.

Folosind un aspirator vertical fără fir, poți economisi timp și poți uita de efortul presupus de curățenie. Casa ta va fi permanent impecabilă, iar tu vei avea mai multă energie pentru activitățile tale preferate.

Surse foto: rowenta.ro

Articolul urmator
Sfaturi extrem de utile pentru grădinarii aflați la început de drum
Sfaturi extrem de utile pentru grădinarii aflați la început de drum
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.