Ușurință în îndepărtarea murdăriei și păstrarea curățeniei

Ușurință în îndepărtarea murdăriei și păstrarea curățeniei

Andreea Constantin

Nu este deloc greu să curățam un spațiu și nici să păstrăm nivelul de igienă și curățenie pentru un timp îndelungat atunci când avem la dispoziție cele mai bune soluții în acest sens. De la un caz la altul este nevoie atât de simplele produse de curățenie alături de accesorii cât și de echipamente care să ofere o eficiență mai mare, asemeni aspiratoarelor.

Fară îndoială că cele mai predispuse la murdărire sunt spațiile publice, unde există un volum mare de oameni, de utilizatori, în fiecare zi. Fie că vorbim despre cele în aer liber, sediul unei firme, o instituție sau afaceri din domeniul HoReCa, este posibil să ne confruntăm în mod regulat cu mizeria și necesitatea de igienizare și dezinfectare. Și, cu cât mai mare spațiul, cu atât ne gândim că va dura mai mult, va costa mai mult și vor fi necesare cantități mai mari de soluții de curățare și dezinfactare, unele obligandu-ne să lăsăm un spațiu neutilizat cel puțin pentru câteva ore sau chiar o zi.

Când avem spații largi deschise și niveluri ridicate de murdărie, un ajutor de nădejde poate fi un aspirator sau chiar un monodisc, care ne ajută să spălam murdăria întărita dar și să oferim podelelor luciul și aspectul de nou dorite. Există numeroase magazine și firme care ne pot pune la dispoziție aspiratoare profesionale, la preturi foarte bune. Este indicat că acestea, prin dimensiunile mai mari precum și prin nivelele de zgomot mzai ridicate, să fie utilizate în intervale în care să nu fie deranjați angajații sau clienții din cadrul unei firme sau a unui spatiu. Prin eficienta lor însă, îndepărtează rapid și eficient murdăria și ajută la curățarea spațiilor un care sunt utilizate.

Există din păcate și spatii în care un aspirator nu poate fi utilizat atât de ușor, precum baile, unde avem de-a face și cu spații înguste, lichide, pe care unele aspiratoare nu le pot curăța și diverse alte piedici. Este nevoie așadar de alte soluții și produse de curățare, precum mături, mopuri, lavete sau perii. Spălarea și igienizarea se pot face și la câteva zile sau chiar o săptămână în funcție de cât de utilizată este o baie. În schimb, este bine să reumplem zilnic un dispenser baie, pentru că nu știm niciodată când aceasta vă fi folosită mai mult decât de obicei și trebuie așadar să fim prevăzători. Vorbim aici atât de cele pentru săpun și dezinfectant cât și despre cele de hârtie igienică sau șervetele din hârtie.

Crearea unei impresii și oferirea unui aspect îngrijit și primitor este important în cadrul multor firme și poate fi un aspect decisiv, că în cazul unui restaurant, daca un client vă dori să servească ceva acolo sau nu. Este așadar nevoie de produse și materiale de curățare eficiente și care în același timp să și aibă un miros plăcut, de curat. Ne putem baza pe carucioare curatenie precum și pe alte echipamente și produse, care să ne ajute să ne ducem la bun sfârșit sarcinile, mai rapid și cu rezultate mai bune.

Articolul urmator
Cum întreții corect lingurile de lemn
Cum întreții corect lingurile de lemn
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie
Incepe quiz
Ce fel de femeie ești, în funcție de cum faci curățenie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.