Redescopera-te!

Redescopera-te!

Redactor Divahair.ro

Hilmi Medical Center a creat un program special menit sa vina in ajutorul celor care vor sa isi curete trupul si mintea de tot ce este negativ. Cei care si-au deschis sufletul si ne-au povestit despre cum resimt efectele stresului, rutinei si obiceiurilor nesanatoase au intrat in cursa pentru premiul cel mare.

Castigatoarea concursului nostru, Andreea, beneficiaza timp de o luna de sfaturi de la un nutritionist, psihoterapeut, endocrinolog, stomatolog si multi alti specialisti, fara niciun cost. Ea poate accesa orice serviciu medical existent in clinica Hilmi Medical Center pentru a ajunge la rezultatul care ii va schimba viata in bine.

  

Programul "Redescopera-te!" dureaza o luna. Pe parcursul acestei perioade, nutritionistul monitorizeaza cazul indeaproape si creeaza o dieta personalizata Andreei, care primeste recomandari in functie de nevoile identificate.

Ajutorul nostru pentru Andreea depaseste granitele clinicii noastre. Ea a primit abonament pe o luna la o sala de fitness de prestigiu dintr-un cunoscut centru comercial, Pure Health & Fitness. In plus, a primit si un abonament de 12 sedinte de masaj pe pat cu pietre din partea partenerilor nostri, Casa Jad. Pietrele de jad sunt extrem de benefice pentru sanatate datorita elementelor vitale din componenta lor - minerale, calciu, magneziu, fier. Ele au capacitati extraordinare de intarire a sistemul imunitar si o energie vindecatoare. O alta surpriza pe care am oferit-o castigatoarei vine din partea partenerilor nostri, Cosul cu Legume. Ei o ajuta pe Andreea sa isi schimbe alimentatia si sa urmeze recomandarile nutritionistului punandu-i la dispozitie legume proaspete de sezon. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.