Câștigă un voucher Melvita!

Redactor Divahair.ro

Când ritualul de înfrumusețare se împletește cu beneficiile naturii, rezultă o gamă de produse de excepție: Melvita.

Melvita este o marcă franceză de cosmetică ecologică și biologică cu o experiență de pestre trei decenii, ce oferă una dintre cele mai ample game de produse oganice certificate din lume. Astfel, Melvita dăruiește oamenilor unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumusețare, prin găsirea în întreaga lume de zone naturale neatinse și prin folosirea celor mai pure resurse botanice. Apoi toate beneficiile se reunesc  într-o gamă de produse concepute pentru a le pune în valoare unicitatea.

melvita

Brandul Melvita, promotorul frumuseții venite din natură, vrea să bucure cinci femei cu produsele sale oferind 5 vouchere a câte 80 de lei. Acestea pot fi folosite pentru achiziționarea de produse Melvita din farmaciile Sensiblu selecționate, pe care le găsești aici https://www.facebook.com/MelvitaRO/.

Vrei să te numeri printre cele cinci câștigătoare? Completează formularul de mai jos și răspunde corect la următoarea întrebare: ce origine are brandul Melvita?

1.Franceză

2.Engleză

3.Indiană

Te așteptăm pe pagina de Facebook Melvita: https://www.facebook.com/MelvitaRO/

Câștigătorii concursului sunt:

Lacramioara Baltag

PATRICHE NICUTA

Popa Valentin

Tudor Andreea

Domnisanu Elena

Felicitări!

Perioadă concurs: 27 octombrie-3 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați printr-un update al acestui articol. Pentru mai multe detalii, citește regulamentul concursului DivaHair.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.