Castiga bilete la spectacolul sustinut de Baletul National Georgian Sukhishvili

Redactor Divahair.ro

Participa la cel mai nou concurs Diva Hair si vei avea ocazia sa participi la spectacolul sustinut de Baletul National Sukhishvili pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 20 noiembrie, incepand cu ora 20.00. "Georgienii zburatori", asa cum ii numesc fanii, vor sustine un spectacol de doua ore plin de suspans si energie, spectacol care a fost pregatit pe parcursul a nu mai putin de 12 luni, cu repetitii zilnice de 4-6 ore.

Ce poti castiga?
Doua invitatii duble la spectacolul de balet in sectorul C

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de mai jos cu datele tale persoanle.Complexitatea spectacolului oferit de dansatorii georgieni se datoreaza si faptului ca acesta include elemente de dans specifice mai multor regiuni din Georgia. In timp ce anumite portiuni sunt fluide si pline de gratie, altele sunt deosebit de rapide, dinamice si abrupte, asemenea varfurilor muntoase ale tarii. Astfel, farmecul spectacolului izvoraste din combinatia unica dintre cultura traditionala georgiana, diversitatea stilurilor de dans incluse in program, costumele inedite si muzica live asigurata de artisti ai Orchestrei Nationale.

„Nu este deloc simplu sa creezi de fiecare data ceva nou si sa ramai, in acelasi timp, dedicat radacinilor folk. Mostenirea noastra este ceea ce ne-a adus atat de sus si suntem datori sa pastram aceste elemente ca fundament al noului tip de dans. Avem atat responsabilitatea, cat si o deosebita placere sa cream programe impresionante si sa oferim publicului nostru nivelul de spectacol cu care l-am obisnuit. Suntem bucurosi ca avem prilejul de a include Romania in turneul nostru", a spus Nino Sukhishvili, directorul Baletului National Georgian Sukhishvili.

Concursul se desfasoara in perioada 15-18 noiembrie. Castigatoarele vor fi desemnate prin tragere la sorti si isi vor putea ridica premiile de la sediul Diva Hair (Sf. Elefterie, nr. 26).

CASTIGATOARELE SUNT:

Iancu Giorgiana
Ene Sofia Raluca 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.