Concursul bloggerilor de culinar: Voteaza cel mai reusit desert Diva Hair si te vom premia!
In scurt timp se vor implini 2 ani de cand lucrez la Diva Hair. Cu ocazia
unui eveniment atat de special, m-am hotarat sa organizez un concurs delicios,
la propriu! Asa ca am contactat cativa bloggeri de culinar, experti in
deserturi si nu numai, si le-am lansat o provocare: sa realizeze un tort sau o
prajitura avand ca sursa de inspiratie... Diva Hair, desigur!
Concursul se va desfasura pe profilul Diva Hair de Facebook in perioada: 16
februarie - 23 februarie, iar pe 24 februarie vom desemna
castigatorii.
Toate cele 6 fotografii cu deserturile realizate de bloggeri vor fi publicate intr-un album special, pe Facebook , si vor putea fi votate . Cel care a realizat desertul cel mai delicios, si care va obtine cele mai multe like-uri va fi desemnat castigator!
Ce pot castiga?
Premiul 1:
Pentru ca, in articolele noastre, promovam frumusetea vom oferi vouchere cu
care sa isi poata cumpara produse profesionale de ingrijire. Mai exact:
- Un voucher de 400 de lei oferit de: http://www.carespot.ro/ |
- O masina de facut paine, Rohnson, oferita de: http://www.marketonline.ro/
Masina de facut paine Rohnson R 295 are o capacitate 900-1250 grame si 12 programe de preparare. Are o putere de 800 W, cu afisaj digital. Iti ofera posibilitatea sa setezi un program personalizat dar si un program de mentinere a painii calde timp de 60 minute.
Premiul 2:
Un voucher de 400 de lei oferit de: http://www.carespot.ro/
Ce poti castiga tu?
Oricine poate intra in acest concurs dand like-uri si comentand fotografiile. Persoanele care posteaza cele mai interesante 2 comentarii vor fi premiate cu vouchere in valoare de 100 de lei de la Care Spot.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai "like" paginii de facebook Diva Hair.ro, sa alegi desertul care iti place cel mai mult si sa iti motivezi in cateva fraze alegerea. Noi vom analiza toate raspunsurile si, pe 24 februarie, vom alege nu doar cele mai delicioase deserturi ci si doua castigatoare din comunitatea Diva Hair!
Iata ce a realizat fiecare participant la acest concurs:
http://luminitanaty.blogspot.com/ - Natalia
Tortul " Deliciul divei" are blatul cu aroma de
portocala iar crema cu o aroma foarte fina de iaurt de visine, frisca si felii
de portocale. Cum un rasfat nu e intodeauna complet fara un pic de ciocolata am
hotarat sa schitez potretul divei din acest ingredient.
Sectiune din tort:
http://dulciurifeldefel.blogspot.com/ - Mihaela
Un tort delicios, cu foi moi si pufoase de pandispan cu cacao, umplut cu o crema diafana de lapte si ciocolata alba.
Sectiune din tort:
http://torturiledanielei.blogspot.com/ - Daniela
Tortul este facut din blat pandispan cu cacao, iar cremele sunt caramel si crema de limette. La final l-am imbracat in ciocolata plastica in amestec cu fondant.
Sectiune din tort:
http://giovannascakes.blogspot.com/ - Giovanna
Este un tort cu 2 mousse-uri de ciocolata, unul de ciocolata
cu lapte si unul de ciocolata amaruie si cu multe visine. Ca si design, am ales sa fac o poseta, fiind un accesoriu nelipsit la orice
diva. Am incercat sa folosesc culorile gasite si in logo-ul DIVA HAIR, iar de
manerul gentii am atarnat un breloc cu o inimioara si logo-ul Diva Hair in
interpretarea mea. Pe platou am pus un ruj dulce si am incorporat din nou
logo-ul Diva Hair de data aceasta sub forma scrisa.
Sectiune din tort:
http://www.bucatarulamator.ro/ - Dani
Pentru acest concurs am realizat o "Prajitura Japoneza" ornata cu logo-ul Diva Hair. Aceasta este o prajitura pe care o tin minte din copilarie, pe care mama o facea deseori la evenimentele speciale de familie. Prajitura nu este una foarte complicata, ba as putea spune ca este foarte simpla, rapida si nu foarte costisitoare.Iata ce ingrediente contine: 5 oua, 300 grame nuca macinata, 250 grame zahar, 2 linguri faina si 2 plicuri de glazura de ciocolata pentru prajituri.
Blatul tortului este cu cacao, iar pentru crema am ales frisca si fructe de padure! Este o crema acrisoara.
Surpriza din 21 februarie:
http://torturidefondant.blogspot.com/ - Cristina
Cristina a aflat ceva mai tarziu de concursul nostru si, din pacate nu mai poate participa, insa nu aveam cum sa nu va aratam cat de minunat a iesit tortul realizat de ea!
Pentru blatul tortului am folosit pancakes de ciocolata, crema joffre in glazura de
ciocolata alba, crema fondanta de vanilie si jeleu
dulce-acrisor-parfumat de zmeura, totul imbracat intr-un delicios
fondant de vanilie.
INTRA IN CONCURS!