Înscrie-te la concurs și câștigă cu Elgydium aliați în lupta împotriva plăcii dentare!

Înscrie-te la concurs și câștigă cu Elgydium aliați în lupta împotriva plăcii dentare!

Redactor Divahair.ro

Placa dentară este o peliculă fină ce se formează încontinuu pe suprafața dinților, iar dacă nu este îndepărtată eficient, poate fi premisa cariilor, tartrului sau a bolilor parodontale. Elgydium oferă îngrijirea corectă, cu produse create special pentru eliminarea plăcii și păstrării sănătății dentare.

Pasta de dinți Elgydium anti-placă oferă o îngrijire zilnică specializată, profesională! Asocierea a două ingrediente active eficiente - clorhexidină și carbonat de calciu – are rol antiseptic și protector împotriva acumulării bacteriilor, reducând indicii gingivali și ai plăcii bacteriene cu până la 50% (rezultate dovedite clinic)!

Complementar, Elgydium a creat periuța anti-placă, ce are peri subţiaţi în formă de X, care curăţă și îndepărtează placa dentară chiar și în spaţiile înguste dintre dinţi.

Câștigă și tu un premiu Elgydium răspunzând la întrebarea „Ce rezultate dovedite clinic are pasta de dinți Elgydium anti-placă?’’, din formularul de mai jos, și poți fi unul din cei cinci câștigători ai unui set format din periuță Elgydium Anti-placă + pastă de dinți Elgydium Anti-placă 75 ml. Perioada de desfășurare a concursului este cuprinsă între 23 și 30 noiembrie.

# Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, citește mai jos regulamentul complet al concursurilor DivaHair.ro.

În urma tragerii la sorți, au fost desemnați câștigătorii concursului Elgydium. Aceștia sunt: Maxim Mihaela, Ghizdavu Marius, Atanasiu Raileanu Florina, Georgescu Liviu, Petruta Daniel. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.