Înscrie-te la concurs, și LA.AMI te premiază cu un portofel din piele de piton!

Înscrie-te la concurs, și LA.AMI te premiază cu un portofel din piele de piton!

Redactor Andreea Baluteanu

Putem urma cu fidelitate ultimele tendințe, dar, fără un accesoriu de marcă, o geantă plină de atitudine sau un portofel care strigă „clasă”, ne vom pierde în marea masă a fashionistelor!

Tocmai de aceea, din dragoste pentru accesorii, azi te invităm să participi la un concurs marca LA.AMI, magazinul online specializat în poșete, accesorii și produse din piele naturală și piele de piton, handmade-uri veritabile, care îți vor umple garderoba de personalitate, pictate manual și produse în Toscana (Italia): în doar câteva cuvinte, calitate la superlativ!

Ce poți câștiga participând la concursul LA.AMI? Un portofel din piele naturală de piton, realizat manual! Portofelul Marrone va deveni un accesoriu de bază în garderoba ta, unul care îți va demonstra clasa și rafinamentul! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la Newsletter-ul LA.AMI, completând formularul din josul paginii și să dai like paginii de Facebook LA.AMI România!

Recompensa ta? Portofelul Marrone, al cărui preț este de 450 de RON! Este suficient să arunci o privire asupra imaginilor de mai jos, pentru a realiza că este vorba de un portofel cu totul și cu totul special. Pielea de piton subliniază opulența prin toți porii, fiind exact obiectul care definește nu numai o fashionistă, cât mai ales o femeie stilată. Nuanța caldă și printul luxos vor face diferența: imaginează-ţi cum vei scoate această mică bijuterie din geantă și cât va contribui acest gest la imaginea ta!

porto La.ami portofel

De asemenea, ceea ce impresionează, pe lângă calitatea indiscutabilă a pielii utilizate, este grija și dragostea cu care acest portofel a fost conceput, handmade. Vei recunoaște mâna de lucru italiană, un adevărat standard în materie, în perfecțiunea detaliilor și în cusăturile desăvârșite.

portofel marrone

Credem că nici nu mai e cazul să subliniem faptul că portofelul pe care LA.AMI îl acordă azi ca premiu te va uimi cu rezistența sa. Atunci când calitatea se împletește cu talentul și priceperea, nu poate ieși decât un accesoriu-cult, unul de care te vei bucura mult timp de acum încolo, și care se va păstra într-o stare ireproșabilă. Nu degeaba adorăm noi, femeile, obiectele de lux!

la.ami

Cum poți câștiga o asemenea minunăție? Așa cum am mai spus, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să dai Like paginii de Facebook a LA.AMI România!

Apasă pe butonul de  .

Completează formularul de mai jos!

 

Concursul organizat de LA.AMI și DivaHair se desfășoară în perioada 04.08.2017 - 21.08.2017.

Noi îți urăm mult succes!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (65)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.