Participă la concurs şi câştigă 6 cutii de plasturi şi un prosop de plajă!

Joi, 30.06.2016
de Bianca Geica

În sezonul cald nici nu se pune problema să înlocuim elegantele sandale sau femininii pantofi stiletto cu vreo pereche călduroasă de balerini sau pantofi sport! Din păcate însă, perechea de încălţăminte care ne reprezintă şi pe care am purta-o la nesfârşit nu se numără printre cele mai confortabile piese. De câte ori nu ţi s-a întâmplat ca, mai ales vara, după ce ai stat ore în şir încălţată cu sandalele tale preferate, să te alegi cu bătături şi băşici, care pe lângă faptul că sunt dureroase, sunt şi foarte inestetice? După un asemenea episod, plasturii inestetici devin indispensabili. 

Ce e de făcut în această privinţă? Nu poţi schimba încălţămintea, dar poţi renunţa definitiv la plasturii inestetici! Participă la concursul pe care ţi l-am pregătit şi ai şansa sa câştigi 6 cutii de plasturi DermaPlast, cu hidrocoloid, care sunt aproape transparenţi, şi un prosop de plajă pentru vacanța care se apropie cu paşi repezi!

Ce poţi câştiga:

Punem la bătaie 2 premii a câte 6 cutii de plasturi DermaPlast + un prosop de plajă. Vei primi plasturi pentru fiecare tip de rană: 

DermaPlast pentru bătăturile micuţe ce apar la degete şi DermaPlast pentru veziculele mari din zona călcâiului

În timp ce plasturii tradiţionali acţionează în mediul uscat, plasturii DermaPlast cu hidrocoloid creează un mediu umed la nivelul bătăturii sau veziculei. Prin absorbţia secrețiilor veziculei, hidrocoloidul conţinut în plasturi formează o peliculă de gel care asigură umiditatea plăgii. Ca urmare, procesul natural de vindecare este accelerat.

DermaPlast este mai mult decât un plasture obişnuit! Un plasture obişnuit se vede la toate cureluşele sandalelor, pe când plasturii perfecţi DermaPlast, cu hidrocoloid, sunt aproape transparenţi şi discreţi!

DermaPlast antiherpetic

 

 

DermaPlast antiherpetic accelerează procesul de vindecare a herpesului prin mecanismul hidroactiv (pe bază de hidrocoloid), calmează durerea şi senzaţia de mâncărime sau arsură şi previne apariţia crustelor şi a cicatricilor. O cutie conţine 16 plasturi antiherpetici, oglindă și pensetă.

Ce trebuie să faci:

Completează formularul de mai jos cu datele tale personale (nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail)* şi răspunde la întrebarea „Cum trebuie să fie plasturii perfecţi?”.

Concursul se desfășoară în perioada 1 - 30 iulie. Succes!

* Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date DivaHair.ro şi să primiţi materiale informative prin e-mail sau alte mijloace de comunicare.

CASTIGATOARELE SUNT:

Buftea Izabella

Violeta Vlasceanu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (23)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (891 vizite)
 2. Te invităm la concurs! Câștigă un ser amplificator cu apă din gama Aqua Infini și o borsetă GALÉNIC! (521 vizite)
 3. Ai nuntă în 2018? Câștigă o sesiune foto profesională, un album fotocarte sau un set de magneți personalizați cu cele mai frumoase momente! (458 vizite)
 4. Concurs! Răspunde la întrebarea „Care este ritualul tău pentru a trece mai ușor peste o răceală?” și Himalaya te premiază! (233 vizite)
 5. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (227 vizite)
 1. Te invităm la concurs! Câștigă un ser amplificator cu apă din gama Aqua Infini și o borsetă GALÉNIC! (nota 5)
 2. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (nota 4.7)
 3. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (nota 4.1)
 1. Participă la concursul „Iulia, o scânteie...” organizat de Teatrul Elisabeta și câștigă o invitație dublă! (0 comentarii)
 2. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (0 comentarii)
 3. Concurs! Răspunde la întrebarea „Care este ritualul tău pentru a trece mai ușor peste o răceală?” și Himalaya te premiază! (0 comentarii)
 4. Ai nuntă în 2018? Câștigă o sesiune foto profesională, un album fotocarte sau un set de magneți personalizați cu cele mai frumoase momente! (0 comentarii)
 5. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!