Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Participă la concursul „Iulia, o scânteie...” organizat de Teatrul Elisabeta și câștigă o invitație dublă!

Ionelia Olteanu

Teatrul e o adevărată minune, una care ne face viața mai frumoasă! Acesta are capacitatea de a te transpune într-o lume diferită, în care uiți de propriile probleme, un loc plin de magie. Cele mai frumoase piese de teatru pot fi vizionate și trăite cu intensitate la Teatrul Elisabeta, locul în care actori profesioniști își dedică timpul spectatorilor.

Pentru a-ți facilita accesul la una dintre capodoperele pe care le oferă Teatrul Elisabeta în această perioadă, „Iulia, o scânteie...”, te invităm să participi la concurs și să câștigi o invitație dublă. Bucură-te de artă, în cele mai spectaculoase forme ale ei, completând formularul nostru și apreciind pagina de Facebook a Teatrului Elisabeta.

Teatrul Elisabeta și DivaHair te invită la concurs!

Unul dintre cele mai incitante mistere ce domnește, încă, peste istoria României, este legat de familia Hașdeu. Atât faimosul scriitor, istoric și savant Bogdan Petriceicu Hașdeu, cât și fiica sa, Iulia Hașdeu, aveau o legătură strânsă, devenind amândoi personalități marcante ale spiritualității românești. Descoperă una dintre cele mai fascinante povești ale trecutului: Teatrul Elisabeta anunță prima avanpremieră a stagiunii 2017/2018 și prezintă un spectacol eveniment în regia Mirelei Stoian: „Iulia, o scânteie...”.

afis teatru

Piesa este inspirată din scrisorile pe care cei doi, Iulia și tatăl său, și le-au scris și prezintă publicului întâlnirea emoționantă, chiar și la nivel spiritual, a celor două simboluri. Nici măcar moartea ce a venit mult prea devreme nu a reușit să rupă legătura afectivă puternică dintre tată și fiică.

Cine a fost, de fapt, Iulia Hașdeu? Cum au reușit cei doi părinți să treacă peste cumplita durere pe care le-a pricinuit-o destinul, aceea de a-și pierde prematur copilul? Ar putea moartea să semnifice finalul acestei călătorii?

Acestea sunt câteva dintre întrebările care au rezistat trecerii timpului, dar care își vor găsi cele mai profunde răspunsuri în spectacolul oferit de Teatrul Elisabeta.

Personajele vor fi însuflețite cu emoție și har de actorii: Tamara Roman (Iulia Hașdeu), Ștefan Velniciuc (B. P. Hașdeu), Raluca Ghervan (mama Iuliei Hașdeu), Teodora Daiana Păcurar (Elly Scott) și Mirela Stoian (portăreasa).

Muzica, înfiorător de frumoasă, este semnată de tânărul compozitor Horia Ghiță și este inspirată din notele muzicale pe care se spune că Iulia i le transmitea tatălui său din lumea de dincolo. Spectacolul reprezintă un omagiu adus Iuliei Hașdeu pentru viața și geniul său, curmate prea repede, la doar 19 ani, din cauza unei boli cumplite, tuberculoza.

Mai multe informații despre acest spectacol găsești pe www.TeatrulElisabeta.ro.

Astfel, DivaHair și Teatrul Elisabeta îți oferă o invitație dublă la prima avanpremieră a stagiunii 2017-2018: „Iulia, o scânteie...”. Dacă te-ai lăsat învăluită de povestea emoționantă, atunci te invităm să participi la concurs. Iată ce trebuie să faci:

Apasă pe butonul de like, pentru a aprecia pagina de Facebook a Teatrului Elisabeta!  

Completează formularul de mai jos.

Felicitări! Ai reușit să te înscrii cu succes la concurs, dar și la newsletterul DivaHair!

Îți ținem pumnii și suntem nerăbdători să aflăm cine este câștigătoarea care va avea parte de momente emoționante și profunde la acest spectacol! Perioada de desfășurare a concursului este 21-24 octombrie 2017.

UPDATE! Castigatorul concursului este PASESCU NICOLETA. Felicitari!

# Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, citeşte regulamentul complet al concursului DivaHair.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!