Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint!

Ionelia Olteanu

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei şi nimeni nu poate contesta acest lucru. Ele au puterea de a scoate în evidenţă frumuseţea feminină şi de a pune în valoare cele mai frumoase trăsături. Dacă nu ştii ce să alegi, există un loc special creat pentru tine şi nevoile tale, accentbijuterii.ro. Aici vei găsi cele mai frumoase modele de bijuterii de cea mai bună calitate.

DivaHair şi Accent Bijuterii s-au gândit la toate şi vor să te ajute să fii frumoasă în orice moment al zilei şi cu orice ocazie, aşa că am organizat un concurs pe placul tău. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la newsletterul accentbijuterii.ro prin completarea formularului de mai jos!

Te poţi număra printre câştigătoarele unor cercei fabuloşi!

DivaHair şi Accent Bijuterii te invită la concurs!

O femeie stilata se remarca prin accesorii, iar http://accentbijuterii.ro iti ofera sansa de a castiga bijuteriile momentului. Cum poti intra in posesia uneia dintre cele 4 perechi superbe de cercei din argint?

Nu ai cum să nu fii atrasă de aceşti cercei din argint eleganţi care se vor potrivi perfect oricărei ţinute şi oricărui stil.

Argintul este unul dintre cele mai preţioase metale din care se realizează bijuterii sau piese de artă de o valoare inestimabilă. Acesta contribuie la accentuarea frumuseţii feminine şi constituie unul dintre aliaţii de bază pentru obţinerea unui aspect elegant. Cerceii cu os sculptat reprezintă un truc din ce în ce mai utilizat de cele care vor să atragă privirile oriunde ar merge. Designul deosebit îi situează printre bijuteriile de top care sunt incluse în cutiuţa cu secrete a fiecărei femei. Tortiţele mobile facilitează prinderea lor, astfel că sunt extrem de uşor de purtat.

cercei din argint cu os sculptat

Printre perechile de cercei puse la bătaie se numără şi cei ornamentaţi cu iolit, o piatră preţioasă de culoare mov care, pe lângă faptul că face parte din ansamblul eleganţei şi frumuseţei, are şi efecte tămăduitoare asupra corpului uman. Nu putem garanta că purtarea acestor cercei te va face imună, dar sigur vei arăta de milioane atunci când îi vei purta. Modelul în formă de fluture te va ajuta să îţi scoţi la iveală firea libertină şi spiritul aventurier.

cercei cu iolit

Sideful înseamnă eleganţă, bun-gust, rafinament şi... perfecţiune. Orice femeie şi-ar dori să poată întruni aceste caracteristici, aşa că încearcă tot ceea ce îi stă în putinţă. Ai la dispoziţie soluţia ideală, şi anume aceşti cercei din argint frumos ornamenaţi cu sidef. Efectul va fi unul garantat, iar tu te vei simţi cea mai frumoasă. Indiferent că este vorba despre o ocazie deosebită sau despre o ieşire în oraş, ai tot ce îţi trebuie.

cercei sidef

Aspectul unei femei contează foarte mult, mai ales atunci când aceasta vrea să facă o impresie bună. Tocmai de aceea, a patra pereche de cercei pusă la bătaie de DivaHair şi accentbijuterii.ro mizează tocmai pe acest lucru. Realizaţi din argint şi ornamentaţi cu granat, cerceii împodobesc frumos urechile şi îşi găsesc foarte uşor locul în cutiuţa de bijuterii a oricărei femei.

cercei cu granat

Deși noi nu putem participa la concurs, tu ai toată libertatea. Pentru a avea şansa de a câştiga una dintre cele patru perechi de cercei, trebuie să treci de un pas simplu.

Iată ce ai de făcut:

Completează formularul de mai jos.

Felicitări! Ai reuşit să te înscrii cu succes la concurs, dar şi la newsletterul accentbijuterii.ro!

Îţi urăm mult succes şi suntem nerăbdătoare să aflăm care sunt câştigătoarele ce se vor bucura de aceşti minunaţi cercei! Perioada de desfăşurare a concursului este 12-19.10.2017.

Câștigătorii concursului sunt:

Ardelean Cristina – Cercei din argint cu os sculptat

Paun Ciprian Andrei – Cercei din argint cu iolit

Mladinovici Oana – Cercei din argint cu sidef

Adriana Zanfir – Cercei din argint cu granat

Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, citeşte regulamentul complet al concursului DivaHair.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.