Participa la concurs si poti castiga unul din cele trei vouchere Medlens.ro

Redactor Divahair.ro

Vara aceasta iti doresti o privire seducatoare, neingradita de obisnuitii ochelari de vedere? DivaHair.ro si Medlens.ro te ajuta sa iti indeplinesti visul. Participa la concurs si poti castiga vouchere care iti ofera posibilitatea de achizitionare a lentilelor de vedere care ti se potrivesc. MedLens.ro iti ofera produse originale si de calitate, ale celor mai importanti producatori de pe piata.

Ce poti castiga?

Unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 100 de lei pentru produse Medlens.ro

Concus Divahair

Ce trebuie sa faci? 

1. Da like paginii de Facebook Medlens.ro si DivaHair, daca nu esti deja fanul nostru;

2. Da like (pentru validare) si share imaginii de concurs;

3. Raspunde la intrebarea "Ce produse Medlens.ro vei achizitiona, daca vei castiga?" printr-un comentariu la imaginea de concurs de pe pagina de Facebook DivaHair.ro. 

Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul se desfasoara in perioada 5 - 12 iunie 2014, iar castigatoarele premiilor vor fi anuntate pe 12 iunie 2014, prin tragere la sorti, cu ajutorul Random.org.  

Castigatorii premiilor:

- Silviu Baroiu;
- Raileanu Elena Georgiana;
- Grigore Artemizia.

Cum intri in posesia premiilor:

Pentru revendicarea premiilor, castigatorii sunt rugati sa trimita pana pe 20 iunie un e-mail la adresa concurs@divainteractive.ro cu numele complet, numarul de telefon si adresa. Felicitari si succes la concursurile viitoare!     

Despre Medlens.ro

Alegand sa achizitionezi de pe MedLens.ro, beneficiezi de exact aceleasi produse pe care medicul specialist ti le-a prescris, livrate direct la usa si cu un cost incredibil de accesibil!

MedLens.ro iti ofera produse originale si de calitate, ale producatorilor de renume: Bausch & Lomb, Johnson&Johnson, Coopervision, CibaVision, Alcon, Allergan si Menicon.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.