Recâștigă-ți încrederea în frumusețea ta cu o zi de răsfăț oferită de consultantul de imagine Marilena Petrache și DivaHair!

Recâștigă-ți încrederea în frumusețea ta cu o zi de răsfăț oferită de consultantul de imagine Marilena Petrache și DivaHair!

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când te simți obosită, descurajată, neîncrezătoare, noi suntem aici pentru a-ți oferi doza de energie de care ai nevoie! De data aceasta, te invităm la un concurs care te va face să crezi din nou în frumusețea ta, apelând la una dintre cele mai mari dorințe ale femeilor de pretutindeni: o zi de răsfăț!

DivaHair și consultantul de imagine și corporate trainerul Marilena Petrache și-au unit puterile pentru ca tu să îți amintești cât ești de frumoasă. Află mai jos detaliile concursului pe care îl vei adora!

O zi de răsfăț pentru tine, oferită de DivaHair și Marilena Petrache

Întreabă orice femeie și îți va spune că remediul pentru oboseală și micile supărări ale zilei este o zi de răsfăț! Tocmai de aceea, în colaborare cu consultantul de imagine Marilena Petrache, îți vom oferi exact grija de care ai nevoie: o zi în care vei fi tratată cum meriți, precum o regină, și care îți va reclădi încrederea în frumusețea și forțele tale.

Iată cum arată portretul răsfățului de care ai nevoie acum!

Ziua ta specială va începe cu o vizită la salonul Belle Sophia, acolo unde te vei bucura de o superschimbare de look, care include tuns și/sau vopsit.

Vei continua cu o sesiune de consultanță în compania Marilenei Petrache în Mall Băneasa. Specialista te va învăța care sunt hainele care te avantajează și culorile care ți se potrivesc. Bonus: îți va oferi acele sfaturi care te vor ajuta să devii cea mai bună variantă a ta și să arăți perfect în fiecare ocazie! Nu poți rata această oportunitate!

Iar ziua se va încheia cu o sesiune de machiaj realizată de makeup artistul Cristina Enache, care îți va oferi șansa de a vedea cât ești de frumoasă!

Ce trebuie să faci pentru a fi protagonista unui răsfăț de zile mari? Completează formularul de aici și înscrie-te la newsletterul DivaHair!

Ghid prin această călătorie spre frumusețea absolută îți va fi, așa cum ți-am spus deja, consultantul de imagine Marilena Petrache, din al cărei portofoliu fac parte nume mari precum Teo Trandafir, Banca Mondială, Farexim, Miss Sixty, RBS, Alpha Bank, Tommy Hilfiger, Asociația Consultanților Financiari Armasu. Cu asemenea clienți, mai ai îndoieli că te vei afla în compania unei adevărate experte?

Pe lângă consultanța de imagine, domeniile în care Marilena Petrache excelează sunt eticheta de business și bunele maniere: exact acele aspecte care ne creionează imaginea în fața celorlalți, atât de importantă azi. Iar specialista are studii de renume, care îi atestă experiența: de la Școala de Fashion „Accademia  dell Lusso” din Milano la Academia de consultanți de imagine „Color me beautiful” din Londra, Marilena Petrache a bifat toate instituțiile de renume din domeniu. Acestor diplome li se adaugă și cursul de protocol și etichetă de la Institutul Diplomatic Român!

În plus, Marilena Petrache ocupă și funcția de Personal Shopper, ceea ce ne garantează că discuțiile cu ea vor fi uluitor de fascinante. Cu o asemenea experiență, nu e de mirare că te vei simți o cu totul altă persoană după întâlnirea cu ea: una care va ști să se prezinte mai bine, își va contura o imagine de excepție în ochii celorlalți, va livra un discurs superior și va fi dintr-odată conștientă de tot ce valorează. Sunt obiective pe care femeia prezentului, puternică, independentă și inteligentă, trebuie să le bifeze.

Dacă vrei să afli mai multe despre „aliata” noastră în a-ți oferi o zi de excepție, Marilena Petrache, viziteză site-ul său marilenapetrache.ro sau pagina sa de Facebook.

Noi îți dorim succes la concursul organizat alături de Marilena Petrache și te invităm să ni te alături din nou pe 20 iulie, atunci când vom afla numele câștigătoarei, prin tragere la sorți!

Acum știi ce ai de făcut pentru o zi de răsfăț, una în care redevii conștientă de frumusețea, inteligența și atuurile tale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.