Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Sărbătorește 1 decembrie cu iubire. Participă la concurs și poți câștiga un inel de logodnă.

Ionelia Olteanu

La 1 decembrie se deschide sezonul magiei în viețile noastre și cum am putea încununa mai frumos aceste clipe speciale decât cu o cerere în căsătorie? Nu îți oferim doar ideea, ci îți garantăm și succesul ei, cu un inel de logodnă superb.

Cu alte cuvinte, te invităm la concursul care îți va dărui bijuteria cu care sărbătorești iubirea de 1 decembrie, oferită de e-ring.ro. Piatra centrală a inelului de logodnă din aur alb este un citrin, ale cărui tonuri galbene, calde aduc în viața purtătoarei sale bucurie, optimism, pace, armonie și senzualitate. Forma princess a citrinului emană grație, clasă și eleganță, fiind una dintre cele mai populare tăieturi ale momentului. Strălucirea citrinului este completată de eleganța diamantelor. De formă rotundă și culoare G (aproape incolor, strălucitor și pur), cu o claritate SI1, cele două diamante desăvârșesc frumusețea inelului de logodnă.

inel de logodna

Ce trebuie să faci pentru a câștiga inelul oferit ca premiu de către e-ring.ro? E foarte simplu! Apreciază pagina de Facebook e-ring.ro și apoi completează formularul de mai jos, prin care te vei înscrie la Newsletter-ul e-ring. Iată care sunt cei doi pași: 

1. Apasă pe butonul de  

2. Completează formularul de mai jos.

Felicitări! Te-ai înscris cu succes la concurs și la newsletter-ul e-ring.ro!

Îți ținem pumnii și așteptăm cu nerăbdare să vedem la cine va merge acest superb inel de logondă! Perioada de desfășurare a concursului este 21-27 noiembrie 2017.

UPDATE: Castigatoarea este Irimia Cerasela Mihaela .

#Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, citește mai jos regulamentul complet al concursului DivaHair.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (54)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!