Tu ce fel de fata Sweet Paprika esti? Câştigă tinuta Sweet Paprika care te reprezinta!

Tu ce fel de fata Sweet Paprika esti? Câştigă tinuta Sweet Paprika care te reprezinta!

Eugenia Dinescu, redactor

Când hainele pe care le porţi îţi reflectă personalitatea şi poţi simţi că te identifici din plin cu ele, te poţi considera o norocoasă: ai găsit formula câştigătoare a stilului! Nu ai niciun motiv de îngrijorare dacă te simţi încă prinsă în ţinute care nu te reprezintă: vara aceasta, designerul român Sweet Paprika face această provocare mult mai uşoară, cu o colecţie care celebrează feminitatea în toate formele ei!

Sweet Paprika

Dacă adori mixul dintre inspiraţia retro şi influenţele contemporane, piesele semnate de Sweet Paprika vor deveni cu siguranţă preferatele tale! Vestea bună? Acum, garderoba ta se poate îmbogăţi cu una dintre cele trei ţinute puse la bătaie de Sweet Paprika: ‘60s Business, ‘60s Foxy sau ‘70s Boho!

Alege ţinuta preferată, descoperă ce spune despre personalitatea ta şi află cum o poţi câştiga!

Proiectezi o imagine plină de încredere şi profesionalism, iar acest lucru se reflectă în fiecare alegere pe care o faci. Poate că stilul tău păstrează un tip clasic de eleganţă Old Hollywood, însă personalitatea ta nu este deloc una convenţională! Adori să reinterpretezi canoanele clasice în venă modernă, așa că rochia creion structurala cu umeri supradimensionati, din bumbac 100% trebuie să fie a ta!

'60s Business
Cu atitudinea ta girly şi felul tău seducător de a fi este aproape imposibil să găseşti o persoană capabilă să spună „nu” dorinţelor tale! Nici nu este de mirare că efervescenţa anilor ’60 reprezintă mediul tău natural, aşa că din garderoba ta nu poate să lipsească unul dintre simbolurile acelei ere: rochia mini în A, care îţi va sublinia feminitatea şi îţi va conferi picioare interminabile!
'60s Foxy
Eşti un adevărat spirit liber, aşa că nu eşti dispusă să faci niciun compromis atunci când vine vorba de stilul pe care îl adopţi. Iubeşti siluetele largi, dar feminine, care îţi oferă libertate de mişcare – cum ar putea fi altfel, când trăieşti fiecare clipă la intensitate maximă? Eşti boemă, romantică, dar întotdeauna stylish, aşa că pantalonii palazzo sunt expresia perfectă a personalităţii tale, iar top-ul alb boho ii va oferi sufletului tau sansa de a zbura acolo unde vrea el. 

'70s Boho

Modalitate de înscriere:

Nici nu ar putea fi mai simplu să te înscrii în concursul care îţi poate aduce una dintre cele trei ţinute Sweet Paprika. Trebuie doar să completeazi formularul de mai jos cu datele tale personale, pentru a te inscrie la newsletter-ul Sweet Paprika, şi să ne spui care este ţinuta pe care ţi-o doreşti!

 

Desemnarea câştigătorilor:

Concursul se desfăşoară în perioada 5 - 15 august, iar pentru fiecare ţinută se va face o extragere separată.  Vei afla dacă eşti una dintre cele 3 norocoase în data de 16 august.  Mult succes!

CASTIGATOARELE SUNT: 

Serban Elena - Boema.

Violeta Enescu - Business.

Suta Lavinia - Foxy.

Prin înscrierea la acest concurs sunteţi de acord să intraţi în baza de date Diva Interactive şi să primiţi materiale informative prin e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare. Pentru mai multe informaţii, consultaţi regulamentul complet al concursurilor DivaHair.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.