Vrei lentile de contact? Participă la concurs!

Vineri, 26.08.2016
de Divahair

Lentiamo.ro te provoacă la concurs pe Facebook. Câștigă lentile de contact respectând pașii de mai jos:

1. Dă Like / Îmi place paginii Lentiamo.ro de pe Facebook.

2. Continuă propoziția ‘Port lentile de contact pentru că…’ într-un comentariu la postarea de concurs. De exemplu, ‘îmi place să îmi schimb look-ul.’

 În joc sunt trei cupoane: primul de 100 de lei, al doilea de 50 de lei și al treilea de 25 de lei, pe care le puteți folosi la achiziționarea oricăror produse de pe Lentiamo.ro.

Concursul se încheie pe 11 septembrie la 23:59, iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe data de 12 septembrie.

Lentiamo.ro este un magazin online care comercializează lentilele de contact, soluții, picături și alte accesorii în 14 țări din Europa. Iar pe lângă produsele pe care le puteți achiziționa cu bani, Lentiamo are o schemă de bonus ce vă permite să acumulați puncte la fiecare comandă. Toate aceste puncte pot fi folosite pentru a cumpăra alte produse din gama de produse bonus. Astfel, nu economisiți doar pe lentile, care sunt în unele cazuri și la jumătate de preț comparativ cu cele de la cabinetele de optică, dar vă alegeți și cu produse gratuite sau cadouri săptămânale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (865 vizite)
 2. Te invităm la concurs! Câștigă un ser amplificator cu apă din gama Aqua Infini și o borsetă GALÉNIC! (502 vizite)
 3. Ai nuntă în 2018? Câștigă o sesiune foto profesională, un album fotocarte sau un set de magneți personalizați cu cele mai frumoase momente! (450 vizite)
 4. Concurs! Răspunde la întrebarea „Care este ritualul tău pentru a trece mai ușor peste o răceală?” și Himalaya te premiază! (218 vizite)
 5. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (170 vizite)
 1. Te invităm la concurs! Câștigă un ser amplificator cu apă din gama Aqua Infini și o borsetă GALÉNIC! (nota 5)
 2. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (nota 4.7)
 3. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (nota 4.2)
 1. Participă la concursul „Iulia, o scânteie...” organizat de Teatrul Elisabeta și câștigă o invitație dublă! (0 comentarii)
 2. Participă la concursul organizat de Colladerma şi câştigă o cremă de zi antirid! (0 comentarii)
 3. Concurs! Răspunde la întrebarea „Care este ritualul tău pentru a trece mai ușor peste o răceală?” și Himalaya te premiază! (0 comentarii)
 4. Ai nuntă în 2018? Câștigă o sesiune foto profesională, un album fotocarte sau un set de magneți personalizați cu cele mai frumoase momente! (0 comentarii)
 5. Participă la concursul organizat de accentbijuterii.ro şi câştigă una dintre cele patru perechi de cercei din argint! (0 comentarii)

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!