Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Vrei lentile de contact? Participă la concurs!

DivaHair

Lentiamo.ro te provoacă la concurs pe Facebook. Câștigă lentile de contact respectând pașii de mai jos:

1. Dă Like / Îmi place paginii Lentiamo.ro de pe Facebook.

2. Continuă propoziția ‘Port lentile de contact pentru că…’ într-un comentariu la postarea de concurs. De exemplu, ‘îmi place să îmi schimb look-ul.’

 În joc sunt trei cupoane: primul de 100 de lei, al doilea de 50 de lei și al treilea de 25 de lei, pe care le puteți folosi la achiziționarea oricăror produse de pe Lentiamo.ro.

Concursul se încheie pe 11 septembrie la 23:59, iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe data de 12 septembrie.

Lentiamo.ro este un magazin online care comercializează lentilele de contact, soluții, picături și alte accesorii în 14 țări din Europa. Iar pe lângă produsele pe care le puteți achiziționa cu bani, Lentiamo are o schemă de bonus ce vă permite să acumulați puncte la fiecare comandă. Toate aceste puncte pot fi folosite pentru a cumpăra alte produse din gama de produse bonus. Astfel, nu economisiți doar pe lentile, care sunt în unele cazuri și la jumătate de preț comparativ cu cele de la cabinetele de optică, dar vă alegeți și cu produse gratuite sau cadouri săptămânale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!