Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Aperitive din foietaj: doua retete delicioase de carnati si kaiser cu cascaval in foietaj

Ana Maria Stroe

Daca ai nevoie de un aperitiv gustos pentru o masa festiva, sau doar pentru a te rasfata putin, noi iti oferim doua idei care iti vor placea cu siguranta. Hai sa pregatim impreuna niste aperitive din foietaj, care sa fie usor de preparat, dar pur si simplu...delicios.

Aperitive din foietaj cu carnati

Pentru a pregati un platou de aperitive din foietaj cu carnati aveti nevoie de:

O foaie de foietaj
Carnati
2 oua
Cascaval ras

Ia foaia de foietaj si intinde-o pe un platou. Decupeaza fasii in functie de marimea pe care o doresti pentru carnatii in foietaj. Taie si carnatii de aceeasi marime. Este mai usor daca folosesti carnati care nu necesita o preparare inainte. Daca prefer, poti alege niste carnati mai picanti. Bate ouale bine si unge fiecare fasie in parte. Dupa ce ai rulat toate bucatile de carnat, presara cascavalul ras deasupra. Cuptorul trebuie sa fie incins la 160-180 de grade. Da rulourile la cuptor si in cateva minute vei avea un platou de aperitive din foietaj extrem de gustoase.

 
Aperitive din foietaj
 

Aperitive din foietaj cu kaiser si cascaval

Acum ca stii sa faci carnati in foietaj, nu iti va fi deloc greu sa inveti si aceasta reteta.

Ingrediente:

O foaie de foietaj
150g de Kaiser
150g de cascaval ras
2 oua
3 linguri de smantana

Intinde foaia de foietaj pe o tava si presara, pe jumatate din suprafata ei, cascaval. Se pun apoi feliile de Kaiser, sau, daca doresti, poti taia kaiserul in cubulete. Cand ai acoperit bine suprafata, ia cele doua oua si bate-le bine. Pune de-o parte putin din ouale batute, iar restul de oua amesteca-le cu smantana. Aceasta compositie se toarna peste cascaval si Kaiser. Se acopera cu foaia de foietaj ramasa libera, astupand cu grija marginile pentru a nu se scurge smantana si ouale. Se da apoi la cuptorul incins pentru cateva minute. Cand este gata, taie noul tau preparat in patrate de marime potrivita si serveste-l cald, sau rece.

In doar cateva minute poti pregati un aperitiv din foietaj foarte gustos. Ti-ai asigurat astfel o masa festiva deosebita pentru invitatii, ori pur si simplu o experienta delicioasa pentru cei dragi.


Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (161)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!