O delicioasa ciorba de tarhon cu afumatura
Iti propun inca o reteta delicioasa, cu inca putina carne. Ce parere ai daca am pregati noi acum o ciorba de tarhon cu afumatura de porc? Sa trecem la treaba!
Ciorba cu tarhon si taitei
Ciorba cu tarhon si taitei
Pentru a prepara aceasta ciorba cu tarhon si pentru a nu simti lipsa gustului de carne, ai nevoie de:
4 ciolane de porc afumate
Fidea
3 galbenusuri de oua
Tarhon dupa gust
O ceapa
200 ml smantana
Sare, piper
Oasele se pun la fiert cu ceapa taiata in bucati mari. Daca vrei ca oasele sa se patrunda bine poti folosi oala sub presiune. Cand oasele sunt fierte foarte bine, le dai la o parte impreuna cu ceapa si vei incepe sa scoti carnea de pe os. Carnea pe care ai obtinut-o va reveni in oala in care au fiert oasele alaturi de fidea. Se amesteca incep pentru a nu sfarama carnea foarte tare. Intr-un bol separat se bat galbenusurile de oua care se adauga ulterior in ciorba.
Ciorba din tarhon cu smantana
Este foarte important ca, pe masura ce adaugi galbenusuirle, sa mesteci constant. Dupa ce da de 2-3 ori in clocot, se adauga smantana si se pastreaza intensitatea focului. Adauga apoi tarhonul si lasa ciorba sa fiarna aproximativ 10 minute, pentru a isi lua din gustul tarhonului. La sfarsit se poate presara verdeata pe suprafata ciorbei si se potriveste de sare si piper.Nu e asa ca nu a fost deloc greu? De fapt cioba de tarhon nu este numai foarte gustoasa. Este si extrem de usor de preparat. Deci de ce sa nu te bucuri de o ciorba din tarhon, daca ai ocazia sa iti faci chiar tu una.