Rețete delicioase
Înapoi la

File de porc cu pere si varza rosie

File de porc cu pere si varza rosie

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Incearca aceasta reteta de file de porc cu o combinatie inedita de varza rosie si pere! Un adevarat deliciu pentru masa de Craciun!

Ingrediente:

- 500 gr varza rosie, taiata fin

- 2 pere feliate

- 1 bucata mica de ghimbir, ras

- 1 cubulet de legume

- 2 linguri otet balsamic

- 50 gr nuci pisate

- 450 gr file de porc, fara grasime

- 2 lingurite ulei de masline

- 2 lingurite boabe de mustar

Pune varza, perele, ghimbirul, cubuletul de legume si otetul intr-o tigaie si lasa-le la calit timp de 20-30 minute, la foc mic. Dupa care adauga nucile si amesteca din cand in cand.

Apoi vei face o taietura pe lungimea file-ului de porc, astfel incat sa il poti deschide ca pe o carte. „Mazeaza-l" pe fiecare parte cu ulei si mustar. Pune carnea pe gratar timp de 15 minute, avand grija sa o intorci si pe cealalta parte pentru a se praji uniform . Iti vei da seama ca este gata atunci cand va capata o culoare maronie.

La final, dupa ce ai luat friptura de pe gratar, acoper-o cu o folie de aluminiu pentru 2 minute, dupa care serveste-o cu varza rosie!

Cu aceasta friptura, in mod sigur iti vei impresiona invitatii!

Articolul urmator
Orez lipicios: cum îl poți prepara
Orez lipicios: cum îl poți prepara
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?
Incepe quiz
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.