Iata cum se prepara o salata ungureasca!
Cuprins
Salata ungureasca? Cand ma gandesc la aceasta salata, imi vine in minte o explozie de culori si un gust irezistibil de bun. Iata cum se prepara!
Salata ungureasca
Ingrediente:
- 40 g ulei
- 50 g ceapa murata
- 1 cap salata verde
- 2 oua fierte tari
- 200 g sunca
- 2 linguri mustar
- 4 castraveti murati
- 2 ardei rosii
- un praf de sare
- putin otet
- 2 cepe taiate rondele
Cum prepari aceasta salata ungureasca?
1. Tai marunt sunca, ardeiul rosu si castravetii, salata verde in fasii si ouale in sferturi.
2. Prepari sosul pentru salata, din mustar peste care vei adauga sare, ulei si otet.
3. Amesteci ingredientele toate si adaugi pe deasupra sosul de mustar.
Astfel, ai obtinut o delicatesa si anume salata ungureasca.