Nu Skin

10 lucruri care te coboară în ochii unui bărbat

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Ne îndrăgostim de o persoană deoarece găsim anumite lucruri care ne atrag la aceasta și pentru că are anumite calități care pur și simplu ne vrăjesc. De la aspect până la valori morale precum onestitatea și bunătatea, toată lumea are propriul criteriu după care își alege perechea.

Totuși, nu putem cunoaște o persoană pe deplin decât odată cu trecerea timpului, iar uneori realitatea ne poate aduce mari dezamăgiri. În cazul nostru, al femeilor, anumite comportamente exagerate pe care nu le conștientizăm pot să ne coboare în ochii unui bărbat și să ne facă să părem de-a dreptul respingătoare. De aceea este important să știi ce anume urăsc cel mai mult bărbații la o femeie și să eviți să faci astfel de greșeli.

În galeria de mai sus vei afla care sunt lucrurile care te coboară în ochii unui bărbat!

Ești mereu de acord cu el

Ești mereu de acord cu el

Deși uneori poate fi drăguț să ai pe cineva care să te aprobe, cu timpul acest lucru devine obositor. Orice bărbat vrea o femeie cu personalitate, care să aibă propriile păreri. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te cerți mereu cu el, ci să știi cum să îți susții opinia și să fii autentică. Până la urmă, a fi capabilă să îți exprimi adevăratele gânduri vă va ajuta să vă întăriți legătura, și astfel veți comunica mult mai bine.

Ești petrecăreață

Ești petrecăreață

Majoritatea bărbaților încearcă să stea departe de o astfel de femeie, deoarece acest gen este de obicei nesăbuit, ia decizii foarte proaste și se pune în poziții nepotrivite și periculoase. Un bărbat va dori întotdeauna să aibă alături o femeie încrezătoare, deschisă, care să nu se lase influențată de prietene.

Ai mereu părul aranjat, coafat

Ai mereu părul aranjat, coafat

Dacă cheltuiești mulți bani pentru a te duce la coafor sau pentru a-ți face părul după ultimele tendințe, află că bărbații nu sunt atrași de aceste artificii exagerate. Conform thelist.com, un studiu făcut de Pantene a arătat că 78% dintre bărbați sunt atrași de femeile cu părul strălucitor, cu volum, care are un aspect natural, nu de părul prins și lipsit de vitalitate. Buclele lejere sunt mult mai atractive pentru un bărbat decât părul drept, întins cu placa.

Te plângi des

Te plângi des

Multe povești din copilărie ne învățau că femeia este lipsită de apărare și vulnerabilă și că trebuie să îl aștepte pe prinț pentru a fi salvată. Ei bine, în viața reală lucrurile nu stau chiar așa. Majoritatea bărbaților nu sunt atrași de astfel de femei care se plâng toată ziua și care dramatizează orice situație. Aceștia te vor considera disperată, imatură, o adevărată catastrofă și o pacoste. Așadar, data viitoare când vei dori să o faci pe victima, gândește-te de două ori.

Surse foto: Pixabay, iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta